Alt jurnalist agresat în Vama Veche: Corespondentul Realitatea TV, lovit în faţă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incidentul cu jurnalista Pro TV agresată în Vama Veche în seara de 1 mai nu este unul izolat. Cu o zi înainte, în amiaza mare, în centrul Vămii Vechi, sub ochii a zeci de martori, corespondentul Realitatea TV, Adinel Olariu, şi operatorul acestuia, Ionuţ Samoilă, au fost agresaţi de un bărbat.

„Mă pregăteam să intru în direct. Cu 30 de secunde înainte, a venit un individ la noi, ne-a cerut bani, ne-a ameninţat. Pe mine m-a lovit în faţă, iar pe cameraman s-a repezit să-l strângă de gât“, a declarat Adinel Olariu pentru Adevărul de Seară Constanţa. Totul s-a petrecut sâmbătă, 30 aprilie, în centrul localităţii Vama Veche, în văzul tuturor. Nimeni nu a intervenit să-l prindă pe agresor, ci, dimpotrivă, s-au amuzat de incident.

El este agresorul reporterului Realitatea TV, Adinel Olariu

Corespondenta ProTV Ilknur Pintilie, agresată în timpul unei transmisiuni din Vama Veche (VIDEO/ FOTO)

Primarul de Vama Veche: „Jurnaliştii ar trebui să fie însoţiţi de jandarmi pe plajă!"

image

„Jurnaliştii sunt agresaţi în Vama Veche de aproape 10 ani. Se întâmplă anual şi se va întâmpla mereu pentru că unii vamaioţi înţeleg greşit spiritul Vama Veche. Nu sunt de părere că jurnaliştii ar trebui însoţiţi de poliţişti sau jandarmi pentru că ar fi imposibil. Sunt zeci de transmisiuni în direct în fiecare weekend. Dar nu ar strica patrule în zonă. În trei zile am văzut o singură echipă de jandarmi, care erau într-o maşină“, a mai spus corespondentul Realitatea TV.

VEZI VIDEO:

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite