Primarul de Vama Veche: „Jurnaliştii ar trebui să fie însoţiţi de jandarmi pe plajă!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicolae Urdea, primarul localităţii Limanu de care aparţine Vama Veche, a spus că jurnaliştii care merg să-şi facă documentarea în Vama Veche ar trebui să ceară ajutorul jandarmilor.

Este stupefiat de faptul că s-a ajuns ca jurnaliştii să fie luaţi la bătaie pe plajă. „Forţele de ordine ar trebui măcar să stea în apropiere, undeva la marginea plajei“, spune edilul.

„Afirmaţiile mele anterioare se confirmă şi cu această ocazie: că Vama Veche nu mai este demult ceea ce-a fost. Este un segment pe care nu ni-l dorim în Vamă: care ocupă plaja, se dau mari vedete, care beau până îşi pierd minţile şi nu este în regulă acest lucru“, declară primarul.

Din păcate, spune el, nu se poate face nimic în acest sens. „Nu avem cum să facem selectarea celor care vin de 1 Mai. Camparea pe plajă ar trebui interzisă cu desăvârşire. Ideea este că astfel de situaţii nu s-au întâmplat niciodată la 2 Mai“, adaugă edilul.

Pe 1 Mai, jurnalista Ilknur Pintilie efectua o transmisiune în direct din Vama Veche, moment în care un vamaiot s-a apropiat de ea și a trântit-o la pământ. Transmisiunea a fost întreruptă.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite