Constanţa: EXCLUSIV VIDEO / FOTO Felicia Tiron despre bărbatul care i-a ucis copilul: „Este singura mea iubire!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Felicia Tiron, femeia înjunghiată de soţ înainte ca acesta să se arunce pe geam cu fiul în braţe, a venit astăzi la Constanţa să îşi ia rămas bun de la Giuseppe Finocchiaro, bărbatul alături de care a trăit în ultimii nouă ani.

Femeia era răvăşită de durere, după ce sâmbătă şi-a îngropat băieţelul de nici doi ani. „Recunoscuse şi copilul şi ne propusesem ca anul acesta să ne căsătorim. Mi se pare un vis din care vreau să mă trezesc! Am pierdut cele mai frumoase lucruri: două iubiri - pe a lui şi pe a copilului“, spune printre hohote de plâns Felicia Tiron, după ce a ieşit din camera în care trupul concubinului său zăcea în coşciug.

Trupul lui Giuseppe Finocchiaro va fi dus în Italia

image

Însoţită de părinţi, Felicia Tiron a plâns la căpătâiul bărbatului care i-a ucis copilul, spunând că nu poate să-l urască. A depus o coroană de trandafiri albi şi roşii, la fel ca şi familia ei, pe care stătea scris „Rimani nel mio cuore unico mio amore“! (Trad. Rămâi în inima mea unica iubire). „Eu am o inimă mare. Am ajutat multă lume, pe toţi care mi-au cerut asta. Acum am fost şi eu ajutată, de familie şi de lume impresionată de caz. Eu nu pot să urăsc. Nu-l urăsc pe el, nu urăsc pe nimeni! A fost şi va rămâne unica mea dragoste“, spune printre lacrimi femeia îndurerată, cu buzele sângerânde.

Sicriul cu trupul micuţului ucis de tată va fi adus acasă

Tragedie la Constanţa: Un italian şi-a înjunghiat concubina şi s-a aruncat de la etaj cu copilul în braţe GALERIE FOTO

„Copilul tău e un înger!“

„Nu ştiu dacă ar putea să se pună cineva în situaţia mea: să-ţi bagi copilul într-o groapă. Să-l mângâi şi să-l vezi rece... Nu ştiu cum am să mă mai refac! Mă rog la Dumnezeu! Toată lumea îmi spune: «Copilul tău e înger!» Am trecut clipe groaznice! Nu ştiu cum am rezistat. Nu iau pastile pentru că nu vreau să devin dependentă şi rog pe Dumnezeu să n-ajung o nebună“, mai spune mama şi soţia îndurerată.

De formalităţi s-au ocupat rudele lui Finocchiaro din Italia

image

Trupul lui Giuseppe Finocchiaro a fost preluat de o maşină şi dus spre Bucureşti pentru parcurgerea formalităţilor de repatriere. El va fi îngropat de copiii săi din Italia.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite