Constanţa: Sicriul cu trupul micuţului ucis de tată va fi adus acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupul neînsufleţit al băieţelului de un an şi jumătate va fi adus în apartamentul în care a locuit cu părinţii săi. Bunicul sfâşiat de durere a alergat toată ziua pentru a se ocupa de formalităţi

Micuţul Giuseppe Antonio Finocchiaro a murit azi-noapte la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Viaţa băieţelului a fost curmată în mod tragic chiar de tatăl său, un italian care după ce şi-a înjunghiat de două ori concubina, şi-a luat copilul în braţe şi s-a aruncat în gol de la etajul nouă.  

Tragedie la Constanţa: Un italian şi-a înjunghiat concubina şi s-a aruncat de la etaj cu copilul în braţe GALERIE FOTO

Deşi iniţial a supravieţuit căderii de la mai bine de 30 de metri înălţime, trupul firav al băieţelului nu a rezistat şocului. În jurul orei 22.30, medicii au declarat decesul micuţului. Cauza: stop cardio-respirator.

Constanţa: Motivul gestului şocant al italianului care s-a aruncat de la etaj cu fiul în braţe: apa plată!

Necropsia efectuată astăzi a stabilit faptul că Giusepe a murit din cauza hemoragiei şi contuziei suferite la nivelul capului. În plus, spun legiştii, copilul a suferit şi o hemoragie şi o contuzie la nivelul plămânului stâng.   Încă de la primele ore la dimineţii, bunicul băieţelului a ajuns la Morga Cimitirului Central.

Presa italiană tace! Nimic despre Giuseppe - tatăl criminal!

Bărbatul s-a ocupat de toate formalităţile necesare, iar la ieşirea din morgă plângea neîncetat. Sfârşiat de durere, Gheorghe Tiron a cerut sîă fie lăsat în pace.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite