Constanţa: Opinia unui psiholog: Felicia Tiron se simte vinovată!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gestul Feliciei Tiron, femeia care a fost înjunghiată de concubinul italian, care apoi s-a aruncat de la etajul 9 cu copilul în braţe, a ridicat nenumărate întrebări.

 Cum a putut trece peste faptul că acel bărbat i-a ucis copilul şi s-a dus să-şi ia adio de la el, înainte ca trupul să-i fie trimis în Italia. Atunci ea a spus: „Va rămâne în inima mea unica iubire!“. Psihologul Cristina Gemănaru încearcă să interpreteze gestul mamei şi soţiei Felicia Tiron.

Felicia Tiron despre bărbatul care i-a ucis copilul: „Este singura mea iubire!"

„Este o femeie care şi-a pierdut copilul, iar rolul de mamă este mai profund decât cel de soţie. Simte că a pierdut totul şi nu mai are rost să învinuiască pe cineva“, susţine psihologul Cristina Gemănaru cu privire la gestul Felicie Tiron de a-şi lua rămas bun de la concubinul care i-a ucis copilul. Specialistul mai spune însă că înainte de a fi făcute şi alte supoziţii, ar trebui cunoscută foarte bine familia.

Tragedie la Constanţa: Un italian şi-a înjunghiat concubina şi s-a aruncat de la etaj cu copilul în braţe

„Istoricul familiei este foarte important, ori nimeni nu îl ştie. Ar putea exista ceva, care să îi trezească sentimentul de culpabilizare. Este mai bine să o lăsăm să plângă după cele mai importante două persoane din viaţa ei“, a mai spus psihologul.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite