Constanţa: Familia care moare la ora 17.00 FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O familie din localitatea constănţeană Ovidiu crede că este urmărită de blestem. Ionela Ionus, o tânără de 26 de ani se teme de un blestem. De câţiva ani, nenorocirile se ţin lanţ în familia ei. Mai mult, toate au legătură cu cifra 3 şi se întâmplă la ora 17.00.

La 3 ani de la moartea mamei sale, fratele ei, taximetristul Viorel Toma (31 de ani) era ucis de un şofer drogat. După numai trei luni, soţia lui Viorel, Mariana (30 de ani), murea în spital de inimă rea. Săptămâna trecută, tatăl ei, Petre (58 de ani), a fost lovit de o maşină în acelaşi loc unde şi-a pierdut viaţa şi fiul său.


image

Ionela Ionus a rămas acum singura supravieţuitoare din familie şi se teme de o nenororcire de câte ori se face ora 17.00. Totul a început în 2007, când o boală necruţătoare a doborât-o, pe mama ei, Ecaterina Toma (50 de ani).Trei ani mai târziu, când familia se resemnase, nenorocirea a lovit din nou. În seara zilei de 30 noiembrie 2010, la ora 17.00, fiul Ecaterinei, Viorel (31 de ani), taximetrist, se întorcea acasă cu maşina pe şoseaua Constanţa - Ovidiu, când a fost lovit mortal de un şofer băut şi drogat.

Pierdere insuportabilă

Soţia lui, Mariana, nu a putut suporta pierderea. Nici măcar cele două fetiţe, de doi şi trei ani, nu au putut umple golul lăsat de pierderea soţului.

Înspăimântător: un taximetrist din Constanţa îşi ia rudele în mormânt! GALERIE FOTO

După trei luni, la 23 februarie 2011, Mariana, care era şi suferindă de diabet, s-a stins de inimă rea, la numai 30 de ani. Nenorocirea s-a întâmplat la ora 17.00. Din familia Toma mai rămăsese tatăl, Petre, şi fiica, Ionela, sora taximetristului. Vineri seara, fatalitatea a lovit din nou: Petre Toma (58 de ani) a fost lovit de o maşină, la numai 500 de metri de locul unde a murit fiul său.

Constanţa: Soţia taximetristului ucis la Ovidiu de un şofer beat a murit de inimă rea / FOTO

Bărbatul a murit pe loc. Accidentul s-a petrecut tot în jurul orei 17.00, pe şoseaua Constanţa - Ovidiu, iar şoferul a declarat că pur şi simplu nu l-a văzut când a încercat să traverseze. Ionela Ionus (26 de ani), singura supravieţuitoare este îngrozită şi se teme deja de un blestem.

Constanţa: Colegii taximetristului mort în accidentul din Ovidiu îl conduc pe ultimul drum

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite