Constanţa: Dansează în memoria iubitului mort în catastrofa aviatică de la Tuzla

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lena este scafandru profesionist Foto: Yacht Expert
Lena este scafandru profesionist Foto: Yacht Expert

Lena Rădulescu (29 de ani) luptă pentru a păstra vie amintirea lui Liviu Antim (27 de ani), unul dintre militarii care au pierit în „avionul morţii“. Tânăra şi-a tatuat  pe încheietura mâinii mesajul „Loves lives forever“, în memoria fostului iubit.

Tânăra dansează alături de artistul Răzvan Fodor la emisiunea „Dansez pentru Tine“, iar cuplul este unul dintre cele mai îndrăgite de public.

Lena se luptă cu celelalte perechi înscrise în concurs pentru a-şi ajuta mama, fostă balerină a Operei din Bucureşti, să meargă din nou.

Cine este Lena?

Absolventă a unui liceu de coregrafie din Bucureşti, tânăra a plecat în Egipt, unde s-a angajat ca instructor de fitness. Potrivit revistei de specialitate „Yacht Expert“, Lena Rădulescu a lucrat timp de trei ani ca ghid subacvatic la Sharm el Sheik şi doi ani la Hurghada.

Foto: Yacht Expert

Lena Rădulescu

Lena a moştenit dragostea pentru dans şi de la tatăl său, profesor de balet în Italia. Fratele tinerei este şi el balerin şi profesează de 10 ani în Statele Unite ale Americii.

În urmă cu două luni, tânăra scafandru şi-a tatuat pe încheietura mâinii mesajul „Loves lives forever“, în memoria fostului iubit, Liviu Antim.



Antim şi-ar fi dorit ca iubita lui să participe la emisiune atelevizată şi să lupte pentru sănătatea mamei bolnave. Scafandrul a pierit în catastrofa aviatică din 5 iulie de la Tuzla, deşi nu era programat să fie în aparatul de zbor în momentul tragediei.  Locotenentul Liviu Antim a făcut schimb de locuri pentru zborul morții

Cireşte şi : Tăcere apăsătoare la priveghiul militarilor Liviu Antim şi Cosmin Furtună

Jale la catafalcul militarilor morţi în tragedia aviatică de la Tuzla


Lena Rădulescu şi Liviu Antim
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite