Constanţa: EXCLUSIV Locotenentul Liviu Antim a făcut schimb de locuri pentru zborul morții

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe forţe de ordine decât oameni care să jelească militarii morţi în catastrofa de la Tuzla. Ieri, la Centrul de Scafandri din Constanţa toţi cei care voiau să aducă un omagiu victimelor erau „scanaţi“ de jandarmi. Înăuntru erau depuse sicriele învelite în tricolor, cu trupurile locotenentului Liviu Antim (27 de ani) şi fruntaşului Cosmin Furtună (28 de ani), ambii din Constanţa.

Catafalcul era acoperit de flori, iar familiile îndoliate plângeau răvăşite de durere îmbrăţişând sicriele.„De ce a trebuit să înlocuieşti tu un coleg şi să mori în avion?!“, îşi strigau disperarea rudele lui Liviu Antim

Mai citeşte şi:

Militarul focşănean mort în accidentul de la Tuzla a fost îngropat în locul de veci al mamei sale

UPDATE/FOTOGALERIE Accidentul de la Tuzla a decapitat componenta de bază a misiunilor de tip strict secret. Băduţ, înmormântat cu onoruri

Secretul supravieţuitorilor accidentului aviatic de la Tuzla

Călăraşi:Fruntaşul Marius Cătălin Chioveanu, condus pe ultimul drum

Scafandrul nu era programat să fie în aparatul de zbor în momentul tragediei. „În grafic sunt menţionate toate etapele antrenamentului. Locotenentul Antim nu trebuia să fie în aparatul la ora aceea“, a declarat o sursă din cadrul anchetatorilor.

Constanţa: Unde vor avea loc funeraliile victimelor accidentului aviatic de la Tuzla

Colegii militarilor morţi confirmă ipoteza anchetatorilor. „Un coleg s-a simţit rău şi a rămas la sol, iar Liviu a urcat în avion în locul lui“, a declarat un angajat al Forţelor Aeriene.

Constanţa: Militarii morţi în accidentul de la Tuzla au fost identificaţi!

Schimbarea de locuri i-a fost fatală locotenentului Antim, care a pierit carbonizat în tragedia aeriană. „Cel care a fost înlocuit de Liviu este locotenentul Ungureanu. Este în stare de şoc, nu vorbeşte cu nimeni, practic el ar fi trebuit să fie acum jelit de familie. Liviu a murit din cauza unui schimb de locuri“, a completat colegul militarilor.

Citiţi şi:

UPDATE Militarul brăilean mort la Tuzla, condus spre Cimitirul Eroilor de marinari (GALERIE FOTO)

Secretomanie în cazul militarului brăilean decedat la Tuzla, care va fi condus, astăzi, pe ultimul drum

Citiţi mai multe în de astăzi!

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite