Constanţa: Clarvăzătoare: „Asistenta dispărută stă ascunsă în Bucureşti“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O persoană cu puteri paranormale spune că asistenta dispărută este în viaţă
O persoană cu puteri paranormale spune că asistenta dispărută este în viaţă

Fratele femeii dispărute a apelat la o persoană cu puteri supranaturale pentru a da de urma ei. Florin Vasile spune că este convins că sora lui, Luminiţa Magdalena Călin, este încă în viaţă.

Florin Vasile (32 de ani) a mers aseară la clarvăzătoarea Daniela, o femeie din Constanţa care pretinde că are puteri supranaturale. După ce a primit fotografia fostului lector universitar Luminiţa Călin, femeia a început să vorbească despre dispărută.

Constanţa: EXCLUSIV Asistenta universitară dispărută a fost dată afară de la ASE din cauza absenţelor

„A plecat de bunăvoie de acasă, nu a forţat-o nimeni. A vrut să scape de tot, să se liniştească departe de toată lumea“, crede Daniela. Ea spune că femeia dispărută în urmă cu aproape o săptămână avea probleme. „Înainte de a dispărea, a avut parte de multe certuri. Cineva o presa, o avea la mână cu ceva şi o şantaja“, a completat clarvăzătoarea.

Luminiţa Magdalena Călin, lector universitar, căutată cu elicopterul după ce a dispărut fără urmă undeva pe drumul dintre Constanţa şi Bucureşti

Femeia este ferm convinsă că fostul lector universitar nu a intenţionat nicio clipă să-şi ia viaţă. „Ea a plecat de acasă şi a vrut să se liniştească. Era terminată psihic şi avea nevoie să-şi pună ordine în gânduri, în viaţă“, explică Daniela.

Ameninţată de un şantajist

Potrivit spuselor clarvăzătoarei, un bărbat necunoscut a aflat un secret al fostei profesoare şi o ameninţa pe aceasta că va dezvălui ce tăinuia femeia. Daniela dă asigurări că dispărutei i s-au cerut bani pentru ca secretul ei să nu fie dat în vileag. „Bărbatul ăsta a aflat ceva ce sora ta nu vroia să fie ştiut. O ameninţa că va spune tot dacă nu îl plăteşte“, îi spunea mediumul lui Florin Vasile.

„A fost hăituită“

Femeia care pretinde că are puteri supranaturale spune că Luminiţa Magdalena Călin s-a speriat de cei care au încercat să o oprească pentru un control de rutină. „A fost hăituită de poliţişti, s-a speriat teribil şi a încercat să scape de ei. A fugit pe câmp şi era îngrozită că ar putea să păţească ceva rău“, spunea aseară Daniela.

„Găseşte-o înainte să fie prea târziu“

Clarvăzătoarea pretinde că, imediat ce a simţit că a scăpat de poliţiştii care o urmăreau, fosta profesoară de la ASE a ieşit la un drum principal şi a făcut autostopul. „A urcat într-o maşină în care erau mai mulţi bărbaţi, dar nu a păţit nimic“, dă asigurări Daniela. Ea spune că femeia căutată cu disperare de familia sa este acum într-o locuinţă de la periferia Capitalei, unde se ascunde de toată lumea. „Stă la o femeie de vreo 45 de ani, înaltă şi blondă. Îi este ruşine de toată vâlva făcută pe seama dispariţiei sale şi nu mai vrea să audă de nimeni“, spune clarvăzătoarea.

Constanţa: Paznicul care a văzut-o ultima dată pe asistenta universitară: „Am scăpat-o din mână!"

După ce a analizat fotografia fostei profesoare de Ştiinţe Economice, clarvăzătoarea l-a avertizat pe fratele Luminiţei Călin: „Sora ta este încă în viaţă. Trebuie să o găsiţi înainte de a pleca de la femeia unde stă acum, care o presează să se întoarcă la voi. Dacă pleacă de acolo, va fi prea târziu“, a conchis Daniela.

Fratele Luminiţei Călin este sceptic în privinţa spuselor femeii. „Sunt dispus să fac orice pentru a-mi găsi sora, am apelat chiar şi la un medium, la orice. Sunt sigur că sora mea este în viaţă“, spune Florin Vasile.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite