Jean Constantin - Cetăţean de onoare cu întârziere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Placheta care ar fi trebuit să marcheze oficial trecerea lui Jean Constantin în rândul cetăţenilor de onoare ai Constanţei va marca trecerea sa în nefiinţă.

Deoarece Consiliul Judeţean Constanţa a decis să amâne acordarea titlului, acum se află în situaţia de a schimba designul plăcii care urma să-i fie înmânată actorului. Plachetele care se înmânează alături de diplomă sunt diferite în cazul acordării post-mortem.

Teatrul Fantasio ar putea purta numele lui Jean Constantin

Citiţi şi: Jean Constantin lăsa bacşiş gras ospătarilor

Purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Constanţa, Cristian Moldovanu, a motivat întârzierea prin faptul că în şedinţa trecută a fost desemnat, post-mortem, cetăţean de onoare, fostul antrenor al echipei Handbal Club Municipal Constanţa, Zoran Kurtes. „Planificam să-l facem pe Jean Constantin cetăţean de onoare de două luni şi jumătate. Nu ar fi fost normal să-i înmânăm titlul în cadrul unei ceremonii comemorative“, spune acesta.

Jean Constantin ar fi putut să devină, ieri, cetățean de onoare al județului Constanţa

Data la care regretatul actor va fi desemnat într-un final cetăţean de onoare este incertă. „Este posibil să fie organizată o sesiune specială sau vom aştepta următoarea şedinţă a consiliului. Este prea devreme ca să putem spune cu siguranţă“, mai spune Cristian Moldovanu.

Mai citeşte şi:

Jean Constantin nemuritor estem!
Ion Dichiseanu despre Jean Constantin: „Mi-l voi aminti mereu vesel"
Cel care l-a găsit mort pe Jean Constantin este Ionuţ Galani

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite