Familia Larei Şaban s-a mutat în Turcia, să fie mai aproape de nepoţica Alia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Familia Larei Şaban, frumoasa turcoaică din Constanţa omorâtă la numai 27 de ani de fratele ei, a părăsit România. Elvie Ghilbidan şi cele două fiice s-au decis să plece în Turcia, acolo unde vor să se stabilească.

În urmă cu două săptămâni, femeile şi-au făcut bagajele, au încuiat casa şi au luat drumul Istanbulului. Ele locuiesc în apartamentul închiriat de fiica mijlocie, care a stat în Germania câţiva ani, apoi s-a mutat în Turcia.



Tânăra a fost cea şi-a însoţit la Istanbul nepoata, pe micuţa Alia (3 ani), atunci când fetiţa Larei Şaban a fost luată de anchetatori şi dată în grija tatălui ei, influentul politician turc Hűsseyn Avni Sipahi.

image

EXCLUSIV Povestea incredibilă a Larei Şaban. Avea doar 8 clase şi se născuse într-o sărăcie lucie

Până să se mute, familia i-a făcut Larei slujbă de pomenire, chiar înainte de intrarea în postul Ramazanului. Cum nu mai aveau bani la discreţie pentru a trăi în vila luxoasă din Constanţa, ce trebuia întreţinută, turcii au decis s-o încuie şi să se mute cu toţii la Istanbul.



„Aşa suntem şi aproape de Alia, nepoţica noastră“, au motivat ei celor apropiaţi. De la plecarea lor, casa mai este vizitată doar de o nepoată care trece din când în când şi controlează ca totul să fie în regulă.

Aici a trăit Lara Şaban în copilărie: într-o cocioabă

Lara Şaban (27 de ani) a fost ucisă la începutul lunii mai de fratele ei Ghiunal Gilberto Şaban şi de prietenul lor din copilărie George Davidescu. Cadavrul ei a fost găsit după aproape o lună, aruncat la liziera Năvodariului, într-un sac negru legat cu bandă adezivă.

Lara fusese omorâtă cu o lovitură puternică în cap, dată cu un corp contondent. Ea venise la Constanţa într-o vizită, cu gând să mai cumpere un apartament. Cearta a pornit de la banii Larei, de care familia ar fi avut nevoie.

Luptă disperată pe fetiţa Larei: „De ce, domnu` procuror, îmi iei copilul?“


Lara Şaban era amanta politicianului Hűsseyn Avni Sipahi, primar al unui sector al Istanbulului, căsătorit şi cu copii. Cei doi aveau o fetiţă de 3 ani, Alia, care figurează în acte ca fiind copilul unui nepot de-al politicianului, Eray Ekrem Arda.

Luarea micuţei Alia din mijlocul familiei materne

EXCLUSIV Amantul Larei urma să-i cumpere o casă de 1 milion de euro

Pentru custodia micuţei Alia s-a dat o luptă crâncenă, ce continuă la instanţa din Bucureşti. Tatăl oficial al fetiţei a acuzat-o pe bunică de răpirea nepoatei. Între cei doi există deja procese intentate de fiecare împotriva celuilalt pentru păstrarea Aliei. 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite