EXCLUSIV Povestea incredibilă a Larei Şaban. Avea doar 8 clase şi se născuse într-o sărăcie lucie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Frumoasa Senghiuzel „Lara“ Şaban (27 de ani), amanta politicianului turc Hüsseyin Sipahi, ucisă de fratele ei pentru bani, încerca să compenseze prin opulenţă toate lipsurile copilăriei. Tânăra a fost înmormântată miercuri la Constanţa. Bogatul ei iubit nu a participat la funeralii

Conform religiei musulmane, Lara a fost condusă pe ultimul drum doar de bărbaţi, deoarece preceptele Coranului nu permit femeilor să ia parte la înmormântarea care trebuie să fie sobră şi austeră. De altfel, Lara Şaban, cea care a dus o viaţă de prinţesă, a fost coborâtă doar într-un giulgiu, în groapa de pământ săpată în cimitirul musulman central. Austritatea a caracterizat ieşirea din scenă a Larei, tot aşa cum sărăcia i-a caracterizat prima parte a vieţii.

Aici a trăit primii ani din viaţă Lara Şaban, amanta politicianului turc: într-o cocioabă


Norocul vieţii


Când s-au mărit, fetele au plecat în străinătate. Fratele lor a rămas acasă, cu familia care trăia din banii trimişi de ele. Viaţa lor s-a schimbat miraculos atunci când Senghiuzel l-a cunoscut pe Hüsseyin Sipahi, un influent politician turc din Istanbul, mai mare decât ea cu 23 de ani. Senghiuzel a devenit Lara, amanta răsfăţată a turcului care era deja însurat şi tată al trei copii.
Povestea oficială era că Lara se angajase prezentatoare de ştiri la un post de televiziune, unde a fost văzută de politicianul care s-a îndrăgostit nebuneşte de ea şi a luat-o de soţie. În realitate, Hüsseyin şi-a păstrat ambele familii, asigurându-i amantei un trai de cadână.

Casa cu cristale Swarovski

Lara s-a întors acasă un alt om, transformată din cap până-n picioare. Era îmbrăcată elegant, cu accesorii scumpe şi umbla în permanenţă la ea cu teancuri de dolari. A cumpărat imediat o casă pe strada bunicii, unde şi-a mutat mama, apoi un apartament pe esplanada plajei Modern. Amândouă locuinţele au fost decorate după gustul ei, excesiv de luxos, cu mobilă şi obiecte încrustate cu cristale Swarovski. Până şi peria de la vasul de toaletă avea cristale Swarovski, povestesc uimiţi apropiaţii. Lara trecea mereu şi pe la casa ei din copilărie, care acum este părăsită, cât să-şi salute vecinii şi să le spună cât de bine o duce acum.

Iată fetiţa Larei Şaban, frumoasa turcoaică omorâtă de frate


Amantul politician venea la Constanţa

Turcul obişnuia să o aducă la Constanţa cu avionul său particular, iar aici se plimbau numai cu limuzine exorbitante, care rămâneau apoi tinerei. De obicei, el venea o dată pe an, când le lăsa pe Lara şi pe fetiţa lor la Constanţa, apoi pleca înapoi la treburile sale din Istanbul. Copilul nu fusese recunoscut nu pentru că el n-ar fi vrut, ci pentru că nu i-a permis legea din Turcia - spun rudele Larei. Tânăra îi deschisese proces de paternitate pentru ca micuţa de 3 ani să fie declarată fiica legitimă a lui Hüsseyin Sipahi.

Cearta cu mama

Anul acesta, la ultima călătorie acasă, politicianul n-a mai însoţit-o pe Lara, dar i-a pus totul la dispoziţie. Lara a venit în România cu fetiţa şi cu bona din Turcia, cu gând să cumpere încă un apartament. Când s-a aflat că intenţiona să treacă şi acest imobil pe numele ei, în familie a izbucnit un scandal monstru. Cu două zile înainte de dispariţie, Lara şi mama ei s-au certat teribil, iar fiica şi-a dat mama afară din casă. În ziua de 3 mai a plecat să se întâlnească totuşi cu ea şi cu fratele ei Ghiunal, care de când era bogat îşi adăugase numele de Gilberto.
De atunci, Lara Şaban a dispărut, fiind găsită abia marţi, moartă, înfăşurată în folii de plastic şi aruncată într-o lizieră dintre Năvodari şi Lumina.

Principalii suspecţi de uciderea Larei Şaban vor să fie testaţi cu poligraful. Ei susţin că sunt nevinovaţi

George Davidescu, prietenul lor din copilărie

Magistraţii i-au arestat pe Gilberto Ghiunal Şaban şi pe complicele George Davidescu, pentru uciderea Larei cu lovituri de ciocan în cap. George era prietenul lor din copilărie, crescând cu ei pe aceeaşi stradă. A lucrat în Jandarmerie între 2004 şi 2008, de unde a demisionat, apoi s-a însurat, iar acum o lună şi jumătate, soţia lui a rămas însărcinată.
Cei doi bărbaţi susţin că au fost doar martori la crima comisă de doi cetăţeni turci, într-un apartament din Constanţa. Ei cer efectuarea unui test poligraf la Bucureşţi pentru a-şi confirma nevinovăţia, dar anchetatorii sunt convinşi: Lara Şaban a fost asasinată pentru cei 122.000 dolari cu care voia să cumpere apartamentul.

Mercedes cadou, primit de Gilberto după moartea Larei

Iar explicaţia pare să fie simplă: Gilberto era dator vândut la cămătari, pentru că finanţarea Larei nu îi mai ajungea pentru stilul său de viaţă. El nu lucra nicăieri şi trăia pe seama surorii sale norocoase, fiind văzut umblând numai cu maşini scumpe pe care le schimba foarte des. Ca o ironie a sorţii, Gilberto a primit zilele acestea un cadou postum de la ea: un Mercedes ultimul tip pe care Lara îl comandase cu doar câteva zile înainte de a fi ucisă, ca surpriză pentru fratele său cel mare.

Blestemul familiei


Vecinii vorbesc îngroziţi despre un blestem care apasă asupra familiei Larei. „Mama face, copiii trag. Femeia aia a umblat cu multe învârteli la viaţa ei. Fetele şi le-a trimis în lume, apoi trăiau cu toţii de pe urma lui Senghiuzel. Uite ce lovitură a primit. Acum au rămas fără sursa lor de venit. De lăcomie şi-au omorât găina cu ouă de aur.“

Cine este iubitul Larei


Hüsseyin Avni Sipahi s-a născut în 1962, în localitatea Rize-Çayeli. Familia lui s-a mutat în Istanbul în 1966. S-a implicat în politică în 1984, în Partidul Patriei şi are afaceri în domeniul construcţiilor. La alegerile locale din 2009 a fost ales primar al districtului Çekmeköy, o suburbie a Istanbului.



Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite