Constanţa: Militarii morţi în accidentul de la Tuzla au fost identificaţi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupul neînsufleţit al unuia dintre fruntaşi a fost identificat cu ajutorul unei rămăşiţe din cartea de identitate. Familiile mute de durere au pregătit deja crucile cu numele militarilor.

Identificarea victimelor carnagiului de la Tuzla a durat ore în şir. Trei echipe de medici legişti şi procurori au lucrat pentru a putea să le dea familiilor devastate de durere certitudinea că nu vor îngropa mortul altcuiva.

Ora. 14.00: „Până acum, au fost identificate şapte dintre cadavre, sperăm ca până la sfârşitul zilei să finalizăm identificarea tuturor victimelor“, a declarat Marius Iacob, procurorul care anchetează cazul. 
Constanţa: Supravieţuitorii tragediei de la Tuzla au fost salvaţi de un erou
Tragedie la Tuzla. Surse din anchetă susţin că avionul era încărcat peste limită! Vezi aici lista militarilor decedaţi în avionul morţii

O apropiată a familiei Sărman a confirmat faptul că trupul carbonizat al fruntaşului a fost identificat în urmă cu câteva minute. „Este vorba despre Vlăduţ, l-au identificat după o bucată din buletin, ce a mai rămas întreg după expolzie“, a spus femeia care vrea să îşi păstreze anonimatul.
Surse din rândul anchetatorilor spun că până acum, au fost identificaţi maiştrii militari Răzvan Rângheţ, Cătălin Rădoi, fruntaşii Marius Cătălin Chioveanu şi Cosmin Furtună, dar şi comandorul Nicolaie Jianu. Tot astăzi a afost identificat şi trupul neînsufleţit al singurei femei aflată la bordul aparatului de zbor, Lavinia Guită.
GALERIE FOTO FAMILIILE ŞI COLEGII MILITARILOR MORŢI LA TUZLA AU ADUS UN ULTIM OMAGIU

Update, ora 20.00: După ce au stat o zi întreagă la dispoziţia anchetatorilor, rudele militarilor prăbuşiţi în accidentul aviatic de la Tuzla nu au primit niciun răspuns la întrebările care îi frământă. Familiile ştiu doar că i-au văzut pentru ultima oară pe cei dragi, corpurile neînsufleţite urmând să fie depuse astăzi în sicrie închise etanş. Victimele au fost identificate după un colţ de buletin, un lănţişor, oja de pe unghii sau în urma reconstrucţiei faciale.

Familiile au fost escortate în permanenţă de militari şi au refuzat să dea orice declaraţii. „Lăsaţi-ne. Avem durerea noastră“ au spus apropiaţii militarilor morţi. Momentul cel mai tragic a fost atins în momentul în care rudele au văzut cele unsprezece sicrie aliniate lângă casa mortuară şi crucile cu numele militarilor. Doborâte de durere, mamele şi soţiile au îmbrăţişat coşciugele goale, plângându-i pe cei dispăruţi.

Cadavrele militarilor de la baza Boboc urmează să fie transportate la Buzău cu o autospecială a Şcolii Militare de Aviaţie.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite