Un tânăr de 23 de ani a dispărut după inundaţiile din Huedin. Vezi cum mai multe maşini au fost luate de ape (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O persoană a fost dată dispărută, ieri seară, în zona satului clujean Morlaca, după ce maşina în care se afla împreună cu alte două persoane a fost luată de o viitură. O persoană a filmat, ieri, în zonă, o maşină dusă de ape şi a postat filmul pe internet.

Medicul coordonator al Serviciului de Ambulanţă Cluj, Alexandru Varodi, a declarat că celelalte două persoane din maşină au fost salvate şi transportate la spitalul din Huedin, unde sunt în afara oricărui pericol.

Citiţi şi:

Inundaţii la Huedin! Zeci de persoane evacuate și autoturisme luate pe sus de viitură. Furtuna a ajuns la Cluj (VIDEO)

„Ambulanţa Cluj a fost sesizată despre o situaţie apărută în satul Morlaca, unde o maşină în care se aflau trei persoane a fost luată de viitură, în urma ploilor torenţiale căzute. Se pare că persoanele au reuşit să iasă din maşină şi s-au agăţat de copaci, dar una dintre ele a căzut în apă. Este dată dispărută. Celelalte două au fost salvate şi transportate la spitalul din Huedin, unde se află în
afara oricărui pericol”, a spus Varodi, citată de Mediafax.

UPDATE: Persoana care a dispărut în zona satului Morlaca, după ce maşina în care se afla a fost luată de o viitură, se numeşte Gabriel Ionuţ Petrea, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din satul Dealul Negru, potrivit poliţiştilor. „În maşină se aflau Gabriel Ionuţ Petrea, de 23 ani, din satul Dealul Negru, fratele său, Marius Daniel Petrea, de 25 ani, din acelaşi sat, şi Viorel S.,de 42 ani, din comuna Râşca. Autoturismul a fost luat de ape, la fel şi Gabriel Ionuţ P., care nu a reuşit să se salveze şi care nu a fost găsit până în prezent", susţin reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj.

Celelalte două persoane care se aflau în maşină au fost salvate de către lucrători ISU din cadrul Detaşamentului Huedin şi au fost transportate la Spitalul orăşenesc Huedin pentru acordarea de îngrijiri medicale. Acţiunile de căutare a trupului tânărului dispărut vor începe abia după retragerea apelor.

UPDATE 2: Echipajele de intervenţia au început căutările tânărului care a dispărut aseară, potrivit Adnanei Ilieş, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj. „Drumurile au fost deblocate, iar echipele de intervenţie au demarat de câteva minute căutările celui dispărut”, a spus aceasta. Ilieş a declarat că maşina în care se aflau cei trei tineri, un BMW X5, nu a fost încă găsit, după ce a fost luat pe sus de viitură.

Ploile torenţiale căzute luni în judeţul Cluj au afectat mai multe localităţi, între care Huedin, satul Pata şi comuna Călăţele, unde au fost inundate gospodării şi locuinţe.

image

Potrivit unui bilanţ provizoriu al Primăriei Huedin, în urma ploilor de ieri au fost afectate aproximativ 250 de case, iar 40 de persoane au fost evacuate din locuinţe.

Un cartier din Galaţi a fost complet inundat. Oamenii ajung la spital cu barca (GALERIE FOTO)

Alarmă pe Dunăre: Fluviul iese din matcă la Galaţi!

Oamenii de afaceri din Galaţi acuză autorităţile că au distrus oraşul

Alertă: Dunărea a inundat Faleza/Află de aici care este prognoza pentru zilele următoare

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite