VIDEO Vezi ce talente are solista care a făcut scandal la Mamaia. Se justifică aerele ei de „divă”?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bistriţeanca Bernice Chitiul a făcut scandal la ediţia din acest an a Festivalului de la Mamaia, după ce a intrat în conflict cu echipa de designeri care a asigurat vestimentaţia. Ulterior, ea a fost descalificată şi pentru plagiat.

Bistriţeanca Bernice Chitiul a ieşit în evidenţă anul acesta mai mult prin scandalurile care le-a iscat pe scena Festivalului de Muzică de la Mamaia. Bernice Chitiul a refuzat să intre pe scenă, în prima seară a festivalului, la secţiunea interpretare, în ţinuta propusă de clujeni, susţinând că rochia propusă de echipa de la vestimentaţie „nu era în ton cu personalitatea şi caracterul" său şi că nu a fost lăsată să intre în concurs cu propriile bijuterii.

Vezi aici rochia care a provocat scandalul de la Mamaia


Declaraţia cu privire la rochia propusă pentru concurs, şi anume că aceasta era „penibilă", a stârnit indignarea membrilor echipei de la vestimentaţie, formată exclusiv din specialişti din Cluj.

„Ţinuta propusă ar fi transformat-o pe concurenta Bernice Chitiul într-o adevărată zeiţă a muzicii, cel puţin din punct de vedere vestimentar", a arătat Liana Martin, coordonatoarea echipei de designeri de la Cluj.

Ei sunt designerii care au îmbrăcat concurenţii de la Mamaia

Scandalul a continuat şi a doua zi, de data aceasta la secţiunea creaţie, unde protagonistă a fost tot Bernice Chitiul. Tânăra a fost descalificată din concurs pentru că piesa pe care a interpretat-o nu era o primă audiţie.

Iată câteva videoclipuri ale solistei din Bistriţa:

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite