Ei sunt designerii care au îmbrăcat concurenţii de la Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de designeri care a „supărat-o” pe bistriţeanca Bernice Chitiul, concurenta care a făcut scandal la Festivalului de Muzică de la Mamaia, sunt specialişti în modă, absolvenţi ai Universităţii de Artă şi Design din Cluj.

Pentru a da un aer "fresh" apariţiilor de pe scena Festivalului de Muzică de la Mamaia, organizatorii i-au chemat anul acesta pe Amir Domoş, Dan Arcuş, Teodora Baciu, Agota Tomos şi Alexandra Tămaş, toţi absolvenţi ai Universităţii de Artă şi Design din Cluj (UAD), dar şi pe Liana Martin, doctorand al universităţii.

„ Ani la rând, organizatorii au avut experienţa unor ţinute nepotrivite la concurenţi, din cauta lipsei lor de experienţă de scenă. De aceea s-au gândit să apeleze la nişte specialişti”, a declarat Liana Martin.

Ţinute glamuroase

Aceasta a precizat că ţinutele au fost asigurate de câţiva designeri din Cluj, Iaşi, Timişoara şi Bucureşti, colaboratori ai UAD, precum Alina Botea, Lena Criveanu, Călina Langa etc, nume importante de pe scena modei româneşti.

„Ca şi caracteristică generală ţinutele au fost glam (glamuroase – n.r.)” adaptate la melodia interpretată de concurenţi”, a mai spus Liana Martin.

Scandal cu una dintre participante

Cu toate acestea una dintre concurente, Bernice Chitiul, a refuzat să intre pe scena în ţinuta propusă de clujeni, susţinând că rochia propusă de echipa de la vestimentaţie „nu era în ton cu personalitatea şi caracterul" său şi că nu a fost lăsată să intre în concurs cu propriile bijuterii.

Vezi aici rochia care a provocat scandalul de la Mamaia


Declaraţia cu privire la rochia propusă pentru concurs, şi anume că aceasta era „penibilă", a stârnit indignarea membrilor echipei de la vestimentaţie.

„Ţinuta propusă ar fi transformat-o pe concurenta Bernice Chitiul într-o adevărată zeiţă a muzicii, cel puţin din punct de vedere vestimentar", a arătat Liana Martin, coordonatoarea echipei de designeri de la Cluj.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite