Vezi aici rochia care a provocat scandalul de la Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandalul iscat în jurul cântăreţei Bernice Chitiul, care a refuzat să urce pe scena festivalului din cauza vestimentaţiei care, susţine tânăra interpretă, „nu era în ton cu personalitatea şi caracterul" său, nu a rămas fără ecou din partea echipei de la vestimentaţie.

Bernice Chitiul, în vârstă de 16 ani, din Bistriţa, ar fi trebuit să urce pe scena Festivalului Mamaia în prima seară de concurs. Aceasta a refuzat însă, susţinând că rochia propusă de echipa de la vestimentaţie „nu era în ton cu personalitatea şi caracterul" său şi că nu a fost lăsată să intre în concurs cu propriile bijuterii.

Echipa de vestimentaţia de la Mamaia este una 100% clujeană, formată din Amir Domoş, Dan Arcuş, Teodora Baciu, Agota Tomos şi Alexandra Tămaş, toţi absolvenţi ai Universirăţii de Artă şi Design din Cluj (UAD), coordonaţi de Liana Martin, doctorand al universităţii.

Citeşte şi:
Concurenta dată jos de pe scena Festivalului Mamaia: „Simt pedeapsa pentru că am refuzat să mă supun"

Declaraţia cu privire la rochia propusă pentru concurs, şi anume că aceasta era „penibilă", a stârnit indignarea membrilor echipei de la vestimentaţie. „Ţinuta propusă ar fi transformat-o pe concurenta Bernice Chitiul într-o adevărată zeiţă a muzicii, cel puţin din punct de vedere vestimentar", a arătat Liana Martin, membru al echipei stiliştilor care s-au ocupat de imaginea concurenţilor.

image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite