Concurenta dată jos de pe scena Festivalului Mamaia: „Simt pedeapsa pentru că am refuzat să mă supun“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a doua seară a Festivalului Mamaia a adus pe scena Teatrului de Vară Soveja concurenţi foarte tineri, care au încercat să cucerească prin hiturile vechi, care le-au adus consacrare artiştilor români.

Seara a debutat cu spectacolul concurenţilor de la Interpretare, secţiune la care a participat şi o reprezentantă a Constanţei, Iolanda Ulmeţeanu. Ea a cântat piesa „Dau viaţa mea pentru-o iubire“. Adolescenta de 17 ani a mărturisit că s-a simţit foarte bine pe scenă, în ciuda emoţiilor: „Am avut emoţii înainte să intru pe scenă, dar mi-au trecut imediat. Toţi concurenţii sunt talentaţi. Eu nu urmăresc neapărat trofeul, sper ca măcar să mă calific în finală.
Iolanda cântă de la 12 ani, şi studiază canto cu prof. Rodica Iftime.

La Interpretare, publicul a mai putut asculta hituri care au făcut senzaţie la Festivalul Mamaia, de-a lungul anilor, precum „Rug“, „Singurătate“ sau „Focul“.

Secţiunea rock debutează astăzi la „Mamaia“. Vezi care sunt trupele

„Simt pedeapsa pentru că am refuzat să mă supun“

Pentru Bernice Chitiul, adolescenta de 16 ani din Bistriţa, emoţiile au fost şi mai mari. După experienţa din prima seară a festivalului, când nu a fost lăsată să cânte din cauză că a refuzat accesoriile oferite de echipa de stilişti, Bernice ne-a mărturisit că nu a reuşit să doarmă aproape deloc cu o seară în urmă: „Le-am rugat pe cele de la machiaj să mă pudreze foarte bine, ca să nu se vadă că sunt obosită. În timp ce mă aranjau, cineva a venit şi le-a spus fetelor să nu mă mai machieze sau să-mi aranjeze părul. A trebuit să termin eu ce începuseră ele. Simt pedeapsa pentru că am refuzat să mă supun regulilor vestimentare“, ne-a mărturisit Bernice.

Pentru a putea cânta în cea de-a doua seară, şi-a achiziţionat singură ţinutele pentru secţiunile Creaţie şi Interpretare. „Am căutat toată ziua rochii pentru seara asta. Azi-noapte n-am dormit decât o oră, am fost foarte agitată din cauza celor petrecute“, a povestit Bernice. În ciuda peripeţiilor, adolescenta şi-a demonstrat din plin forţa vocală, spre încântarea publicului: „Are o voce excelentă, e foarte talentată“, a declarat Carmen Cişman, artist liric, din Constanţa.

„A fost minunat pe scenă, trăiesc pentru asta. Am cântat prima melodie la patru ani, tatăl meu a compus-o“, ne-a spus adolescenta.

Ea a interpretat piesele „O lacrimă“, a lui Mihai Trăistariu, şi „Vei mai fi“, compusă de Virgil Popescu.

Click aici pentru imagini din a doua seară a festivalului

image



 

 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite