VIDEO Tatăl premierului: „Emil învăţa foarte puţin, dar lua mereu note bune. În schimb, spărgea toate geamurile”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ana şi Ioan Boc, în 2009
Ana şi Ioan Boc, în 2009

Un copil năzdrăvan, îndrăgostit de fotbal, care învăţa puţin dar mereu avea note bune - aşa îl descria părintele său, în vara lui 2009, pe copilul care avea să devină peste ani primul ministru al României.

Părintele premierului povestea, în 2009, despre năzdrăvăniile pe care le făcea mezinul familiei. „Nu tare învăţa, ţinea minte de la şcoală. Totuşi, făcea meditaţii cu alţi copii. Asta era prin clasa a VI-a. În rest, îi plăcea tare mult să joace fotbal", şi-a amintit Ioan Boc de copilăria premierului. „Cam toate geamurile casei erau sparte pe vremea aceea, de cum juca Emil fotbal", a adăugat şi mama premierului.

Citeşte şi:
Suferinţă lungă pentru Ioan Boc. A avut trei accidente vasculare cerebrale

VIDEO Tatăl lui Boc şi-a dus supărarea în mormânt: „Stai, dragu' tatii, rămâi tu în Cluj, să fii mai aproape de casă!"

Copilului Emil Boc i-a mers vestea în sat pentru mintea ageră pe care o avea. „Spunea mereu tabla înmulţirii oricui. Nu putea fi pus în dificultate niciodată. Pe urmă, pentrui că nu avea stare şi voia la joacă, spunea: «V-am spus tot, acum ce mai vreţi de la mine?» şi o zbughea", a mai zis Ana Boc sau mama Nuţa, cum este cunoscută în sat.

Părinţii lui Emil Boc erau bucuroşi că fiul lor, ajuns în Capitală, nu-i uitase. „Mereu ne sună. Nu trebuie să-l sunăm noi, că ne sună el să vadă cum ne simţim", a încheiat Ioan Boc.

Rămâneţi pe cluj.adevarul.ro pentru a vedea mai multe înregistrări cu părinţii premierului Emil Boc.

FOTO Ioan Boc va fi înmormântat joi

VIDEO Tatăl lui Boc: „Nu mi-am bătut niciodată copiii!"

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite