VIDEO Tatăl lui Boc: „Nu mi-am bătut niciodată copiii!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O familie de oameni simpli, harnici și cu frică de Dumnezeu. Familia Boc din Răchițele a crescut cinci copii - patru băieți și o fată, iar mulțumirea bătrânilor a fost să-i vadă pe toți realizați în viață.

Ioan Boc, tatăl premierului, a spus, în vara lui 2009, că cea mai mare mulțumire a sa este faptul că toți cei cinci copii ai lui îl iubesc. Ar fi vrut ca măcar mezinul familiei, Emil, să rămână acasă. „Toți au plecat. I-am spus lui Emil: dragu' tatii, rămâi tu acasă, îți cumpăr casă, îți iau de toate. Dar toți au plecat, iar Emil a zis că pleacă și el", a spus Ioan Boc.

Cu toate că mama premierului își mai altoia cu câte o nuielușă odraslele, Ioan Boc se mândrea cu faptul că niciodată nu și-a bătut copiii. Marea temere a părintelui a fost să nu cumva familia să se facă de rușine în sat. „Nu era problemă dacă mai luam câte o notă mai mică, dar la purtare trebuiau să aibă numai 10", a povestit mama premierului, Ana Boc.

Emiluț mergea cu vaca și tăia lemne

Părinții premierului l-au învățat de mic să fie gospodar. „Tăia lemne, mergea cu vaca, știa să și mulgă vaca. Era ascultător, dar uneori îl mai zoream cu nuiaua", a recunoscut Ana Boc.

Rămâi pe cluj.adevarul.ro pentru a vedea mai multe înregistrări cu părinții lui Emil Boc.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite