FOTO Tatăl lui Emil Boc va fi înmormântat mâine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Emil Boc a venit să ia de la spital trupul neînsufleţit al tatălui său
Premierul Emil Boc a venit să ia de la spital trupul neînsufleţit al tatălui său

Emil Boc a fost, în această dimineaţă, din nou la Spitalul de Recuperare din Cluj. În urmă cu câteva minute, sicriul în care se afla tatăl premierului, Ioan Boc, a fost scos din unitatea medicală şi urcat într-o maşină a unei agenţii de pompe funebre, care s-a îndreptat spre Răchiţele. Înmormântarea va avea loc mâine. 

Emil Boc a fost, în această dimineaţă, la Spitalul de Recuperare din Cluj pentru a lua trupul neînsufleţit al tatălui său. Premierul nu a făcut nicio declaraţie presei. Tatăl acestuia a decedat, ieri, la spital, după ce a suferit un infarct.

Premierul Emil Boc a venit să ia de la spital trupul neînsufleţit al tatălui său

Premierul a plecat cu trupul neînsufleţit al tatălui său spre Răchiţele

„Deşi starea pacientului era stabilă în urmă cu câteva zile a intervenit un stop cardio-respirator în urma căruia, cu toate manevrele medicale, nu s-a mai putut face nimic mai ales ţinând cont de vârsta şi de patologia pacientului. A fost o muncă coordonată cu personalul de pe ambulanţă", a afirmat azi medicul Sanda Patrichi, directorul Spitalului de Recuperare din Cluj-Napoca.

În urmă cu câteva minute, sicriul în care se afla tatăl premierului, Ioan Boc, a fost scos din unitatea medicală şi urcat într-o maşină a unei agenţii de pompe funebre care s-a îndreptat spre Răchiţele. Înmormântarea va avea loc mâine.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite