Ultimul termen în cazul interlopului Gore. Concluzia expertizei: avea discernământ când a înjunghiat brancardierul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Interlopul Marius David, alias Gore, a fost adus, joi dimineaţă, în faţa instanţei Tribunalului Cluj, în ultimul termen în dosarul în care acesta a fost trimis în judecată, în stare de arest, după ce a înjunghiat un brancardier de la Unitatea de Primire Urgenţe Cluj.

La Tribunalul Cluj a avut loc, joi dimineaţă, ultimul termen în dosarul în care cunoscutul interlop Gore a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor.

Potrivit expertizei psihiatrice care a fost făcută la Penitenciarul Jilava, Gore a avut discernământ în momentul în care l-a înjunghiat pe brancardierul de la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) Cluj.

La termenul de astăzi, au fost audiaţi şi mai mulţi angajaţi ai Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, martori ai nefericitului incedent care s-a petrecut pe holul UPU anul trecut, în august.

Pronunţarea sentinţei a fost fixată pentru data de 5 aprilie.

CITEŞTE ŞI:


Gore, interlopul care a înjunghiat un brancardier la Urgenţe, rămâne după gratii
Judecătorii Tribunalului Cluj au prelungit, astăzi, cu 30 de zile mandatul de arestare în cazul interlopului Marius David, zis Gore, cercetat după ce a înjunghiat un brancardier de la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) Cluj. Citeşte aici continuarea!

Gore superstar. Cum a ajuns un borfaş să fie răsfăţat de mass-media
Pendulând între jurnalism onest şi temeinic şi unul superficial, în goană după audienţă, presa clujeană din ultimul deceniu a născut (cel puţin) un monstru: pe Marius Florin David, zis Gore, recent arestat după ce a înjunghiat un brancardier. Citeşte aici continuarea!

Gore, la recurs : "Satana mi-a întins o cursă"
Marius Florin David, zis şi Gore, a explicat astăzi magistraţilor Curţii de Apel Cluj că el nu îşi aduce aminte despre înjunghierea brancariderului de la Urgenţe, de marţea trecută, afirmând că în mintea lui "se derula un film". Citeşte aici continuarea!

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite