Gore, la recurs : "Satana mi-a întins o cursă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Florin David, zis şi Gore, a explicat astăzi magistraţilor Curţii de Apel Cluj că el nu îşi aduce aminte despre înjunghierea brancariderului de la Urgenţe, de marţea trecută, afirmând că în mintea lui "se derula un film".

UPDATE : Marius Florin David, zis şi Gore, rămâne în arest, după ce Curtea de Apel Cluj a decis să respingă recursul pe care acesta îl formulase împotriva măsurii arestului preventiv emisă săptămâna trecută de Tribunalul Cluj. Gore este acuzat de tentativă de omor.

Curtea de Apel judecă în aceste momente recursul inculpatului faţă de măsura Tribunalului Cluj de cercetare în stare de arest preventiv, măsură dispusă miercurea trecută. Procurorul de caz a explicat că intenţia lui Gore a fost clară, respectiv suprimarea vieţii victimei sale. De cealaltă parte, apărarea a explicat că Gore nu s-a sustras urmăririi penale fugind după ce l-a înjunghiat pe Augustin Câmpeanu, brancardier la UPU Cluj-Napoca, argumentând că procesul verbal de începere a urmăririi penale ar fi fost semnat doar în jurul orei 12-13, moment la care Gore era deja în arestul Poliţiei.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite