Presupusul tâlhar de la mall a fost prins de poliţiştii clujeni. Vezi filmul atacului (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: captură IPJ Cluj
Foto: captură IPJ Cluj

Un tânăr suspectat că a furat poşeta unei femei în care erau 5.000 de euro şi a fugit cu maşina acesteia după ce a ameninţat-o cu un cuţit, în parcarea subterană a Iulius Mall, a fost prins, astăzi, de poliţişti din Dej.

Citeşte şi Film de acţiune la Cluj: o tânără a fost tâlhărită cu un cuţit, i s-a furat autoturismul, iar maşina de poliţie care urmărea infractorul s-a dat peste cap (FOTO)

Botoşani: Traficantul de ţigări împuşcat pe frontieră a fugit din spital

Tânărul Ioan Andrei Mureşan are 19 ani şi este din municipiul Dej, potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Cluj. Poliţiştii au reuşit să recupereze o parte din bunurile furate şi din bani.

Tânărul a fost căutat de poliţiştii clujeni după ce a ameninţat cu cuţitul, marţea trecută, în parcarea subterană de la Iulius Mall, o femeie căreia i-a furat poşeta în care se aflau 5.000 de euro şi a plecat cu maşina acesteia.

image

Proprietara maşinii, în vârstă de 32 de ani, din Cluj-Napoca, a sunat la 112, poliţiştii identificând maşina în trafic. Agenţii au pornit în urmărirea acesteia, însă pe un drum de ţară din localitatea Palatca maşina Poliţiei s-a răsturnat. Maşina furată a fost găsită de politişti abandonată tot în comuna Palatca, pe un teren viran.

Scena din parcarea centrului comercial a fost surprinsă de camerele de supraveghere, filmările fiind puse la dispoziţia anchetatorilor pentru a fi analizate.

În momentul producerii tâlhăriei, două persoane au încercat să îl oprească pe hoţ, postându-se în faţa lui, însă bărbatul, aflat deja la volanul maşinii, nu s-a oprit.

Conform poliţiştilor, autorul a urmărit-o pe femeie încă din incinta unei unităţi bancare, de unde aceasta a încasat suma de 5.000 de euro, apoi a tâlhărit-o.

Tânărul a fost adus în această dimineaţă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, unde se va judeca propunerea de arestare preventivă a acestuia.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite