UPDATE Film de acţiune la Cluj: o tânără a fost tâlhărită cu un cuţit, i s-a furat autoturismul, iar maşina de poliţie care urmărea infractorul s-a dat peste cap (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără din Cluj-Napoca a fost tâlhărită, ieri după-amiază, în parcarea Iulius Mall din cartierul Gheorgheni. Un individ i-a pus cuţitul la gât, după care i-a furat maşina, un Audi A4 din 2008, dar şi suma de 5.000 de euro.

Cel care a tâlhărit-o pe fată a fugit cu maşina şi banii, pe care tânăra i-a scos de la Western Union, din incinta mall-ului.

image

Se presupune că individul a observat-o pe fată când a extras suma de bani, a urmărit-o în parcare, a intrat lângă ea în maşină, aşezându-se pe scaunul din dreapta şi a obligat-o cu un cuţit să îi dea banii şi să coboare. Dalia S., în vârstă de 33 de ani, din cartierul Someşeni, s-a speriat şi a făcut întocmai.

Poliţiştii s-au luat imediat după urmele sale. Asta până în localitatea Pălatca, de lângă municipiul Cluj-Napoca, unde maşina agenţilor s-a dat peste cap şi a pierdut urma infractorilor, potrivit unor surse.

image

UPDATE: Autoturismul Audi A4 a fost găsit de poliţişti abandonat, pe raza localităţii Legia.

Tâlharul de la mall a abandonat maşina furată lângă Petea. Poliţia nu are niciun suspect

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite