Meciul U Cluj - CFR Cluj, întrerupt în minutul 25, Ioan Andone şi-a scos echipa de pe teren

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meciul dintre Universitatea Cluj şi CFR Cluj a fost întrerupt în minutul 25, când antrenorul Ioan Andone a cerut jucătorilor săi să părăsească terenul, după un conflict general.

Meciul dintre U Cluj și CFR s-a întrerupt în minutul 25, în momentul în care CFR Cluj conducea cu 1-0, prin golul marcat din penalti de Ricardo Cadu. Imediat după marcarea golului, între portarul Mircea Bornescu şi Ricardo Cadu a avut loc un conflict, cei doi fiind cu greu stăpâniţi de ceilalţi coechipieri.

Arbitrul Alexandru Tudor a decis eliminarea lui Cadu şi Bornescu, însă conflictul a continuat în drumul spre vestiare. În cele din urmă, Ioan Andone şi-a chemat jucătorii la vestiare, aceştia părăsind terenul.

Paszkany: "Cadu a fost lovit de trei ori". Porumboiu: "A greșit Tudor"

image

Portarul Universității, Mircea Bornescu, a comentat incidentele: "Cadu nu a făcut un gest normal. Dacă săreau spectatorii pe el? Nu te duci la suporteri să arăți semne obscene! Eu n-am mai rezistat, trebuia să-i apăr pe suporterii echipei mele. Apoi, Cadu mi-a zis că mă bate la vestiare. Eu i-am spus, hai să mă bați la vestiare, dacă tot am luat cartonaș roșu. Andone mi-a dat dreptate, a spus că a greșit Cadu. Nu știu cum va mai ieși prin oraș".


image

Bornescu l-a lovit pe Cadu după ce căpitanul celor de la CFR Cluj a făcut semne obscene către galeria Universității după ce a marcat.

Se pare că meciul nu va mai fi reluat. După toate probabilităţile, CFR va câştiga la "masa verde" cu 3-0.

Dumitru Dragomir, președintele LPF, susține că nu trebuia întrerupt jocul. "Ce s-a întâmplat pe culoar Tudor nu a văzut. Acest meci nu trebuia oprit, s-a făcut o greșeală că nu s-au adus arbitri străini. Arbitri români fac pe ei în pantaloni de frică. Regulamentul spune că începi meciul și îl termini. El putea să oprească jocul dacă pe culoar dădea mai multe cartonașe roșii și nu mai erau șapte jucători într-o echipă".

Iuliu Mureșan, președinte CFR Cluj: "Cadu a fost lovit în abdomen și în piept de un angajat al domnului Walter, așa mi s-a spus. Îl cheamă Tocaci pe cel ce a lovit".

Cadu a fost lovit de un masor de la U Cluj! 3-0 pentru CFR la masa verde?

"Tudor a oprit jocul"

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite