FOTOGALERIE Cadu a fost lovit de un masor de la U Cluj! 3-0 pentru CFR la masa verde? - VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partida U Cluj - CFR Cluj a fost oprită în minutul 27! Bornescu l-a lovit pe Cadu, după ce acesta a marcat din penalty și a făcut gesturi provocatoare spre galeria lui U. Ambii jucători au fost eliminați, iar Cadu a fost lovit și la vestiare!

În momentul întreruperii jocului, CFR Cluj conducea, scor 1-0, pe U Cluj, prin golul marcat din penalti de Ricardo Cadu. Imediat după marcarea golului,  Ricardo Cadu s-a dus spre galeria lui U pentru a-i provoca. Mircea Bornescu l-a urmărit și l-a lovit.  Arbitrul Alexandru Tudor a decis eliminarea lui Cadu şi a lui Bornescu, însă conflictul a continuat în drumul spre vestiare. Acolo, Cadu a fost lovit din spate de un membru din stafful lui U Cluj, din câte se pare masorul Liviu Ciucă. Echipele au revenit de la vestiare, însă Alexandru Tudor a făcut semn că se întrerupe meciul, iar Andone și-a trimis jucătorii la vestiare.

image

Vezi aici imagini cu incidentul de la meci!

Claudiu Niculescu a fost vehement: "Cadu e un nimeni. A venit acest mare jucător, care la el în Portugalia era un nimeni să facă pe marele fotbalist. Alexandru Tudor a vrut să facă pe cineva campioană în această seară. A fost o chestie facuta cu intentie".

Iuliu Mureșan: "Spiritele le-a încins un personaj de la U Cluj, Felix Grigore. Cadu nu merita decât galben pentru gesturile sale"

Paszkany: "Cadu a fost lovit de trei ori". Porumboiu: "A greșit Tudor"

Cel mai probabil, CFR Cluj va câștiga meciul cu 3-0, dar Felix Grigore, director la U Cluj, are altă părere. "N-ar fi corect, pentru că cei de la CFR Cluj au părăsit intenționat terenul. În cel mai rău caz, s-ar putea decide rejucarea meciului. Comisiile abilitate vor decide". Comisia de Disciplină a LPF se reunește vineri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite