Paszkany: "Cadu a fost lovit de trei ori". Porumboiu: "A greșit Tudor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arpad Paszkany
Arpad Paszkany

Arpad Paszkany spune că Ricardo Cadu nu a făcut geste obscene și că a fost lovit cu brutalitate în drum spre vestiare.

Patronul lui CFR Cluj, Arpad Paszkany, a comentat incidentele la DigiSport: "În drum spre vestiare, Cadu a fost lovit prima dată la ficat, apoi la stomac, după care a mai primit un pumn și în cap. Cadu a greșit și el, dar pentru asta trebuia să primească un cartonaș galben din partea arbitrului. Cadu nu face semne obscene către galerie, el doar s-a dus către galerie. Unul dintre cei care l-au lovit este un om de la securitate, care ar fi trebuit să-l protejeze".

"Se va decide la comisii și comitete. Într-un singur mod se poate decide, 3-0 pentru noi. Mie nu îmi place această variantă, aș fi vrut să jucăm fotbal", a mai spus Paszkany.

Adrian Porumboiu: "În primul rând, nu a fost penalty. Apoi, ce a făcut Bornescu nu are legătură cu fotbalul. Arbitrul Alexandru Tudor a greșit însă. El nici nu a asistat la ce s-a întâmplat la vestiare. Nu trebuia să întrerupă jocul, doar pentru că un masor i-a tras una după ceafă unui jucător. Chiar și dacă a fost bătut Cadu pe culoar, nu se întrerupea meciul. De unde a văzut Tudor ce s-a întâmplat?".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite