Janis Stuf, clubul distrus de incendiu, funcţiona ilegal!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Localul Janis Stuf din Cluj-Napoca, distrus de flăcări ieri, în urma unui incendiu, funcţiona ilegal. Clubul nu avea aviz de funcţionare şi nici orar eliberat de Primăria municipiului Cluj-Napoca. Din acest motiv, patronii au fost amendaţi cu o mie de lei, atât anul trecut, cât şi anul acesta.

ULTIMA ORĂ: Incendiul care a făcut scrum Janis Stuf a fost provocat de un scurtcircuit la o vitrină frigorifică

Citeşte şi VIDEO Clubul Janis Stuf a ars din temelii (GALERIE FOTO)

Primăria a amendat conducerea localului, în 2009 şi 2010, pentru tulburarea liniştii publice, dar şi pentru faptul că nu aveau aviz şi orar de funcţionare, ne-a spus Oana Buzatu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Cluj-Napoca. Clubul a fost „închis”, ieri, de un incendiu care a distrus în mare parte clădirea în care funcţiona, ilegal, localul.

„Janis Stuf funcţiona practic ilegal, deoarece nu aveau nici aviz şi nici orar de funcţionare. Au fost amendaţi din această cauză cu o mie de lei, o dată anul trecut şi o dată anul acesta. Conducerii clubului i s-a cerut intrarea în legalitate, dar din câte ştim, până acum nu au făcut asta”, a declarat Buzatu.

Între 1997 şi 2004, localul a funcţionat cu terasa de la ultimul etaj deschisă. Deoarece aceasta a fost închisă ilegal, pe vremea când acolo funcţiona localul Nera, s-a depus o plângere penală, însă instanţa a dat NUP, iar terasa a rămas până în prezent închisă. Precizăm că terasa se afla la ultimul etaj, locul în care a izbucnit, ieri dimineaţă, incendiul.

Citeşte şi Clubul Janis Stuf, făcut scrum de incendiu, va fi reconstruit!

Unul din patronii Janis Stuf, Florin Opriş, a declarat că îşi doreşte să reconstruiască localul. „Dacă vor să redeschidă iar, să vină să primească aviz şi orar”, a conchis Oana Buzatu.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite