Clubul Janis Stuf, făcut scrum de incendiu, va fi reconstruit!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patronii clubului Janis Stuf estimează, în acest moment, pagubele localului mistuit de flăcări
Patronii clubului Janis Stuf estimează, în acest moment, pagubele localului mistuit de flăcări

Florin Opriş, unul din cei doi patroni ai localului Janis Stuf din Cluj-Napoca mistuit, ieri, de flăcări, ne-a declarat că localul va fi reconstruit. Informaţia a fost confirmată şi de avocatul celor doi manageri. În prezent, clădirea care a fost făcută scrum a fost acoperită cu o folie de protecţie.

ULTIMA ORĂ: Incendiul care a făcut scrum Janis Stuf a fost provocat de un scurtcircuit la o vitrină frigorifică

Janis Stuf funcţiona ilegal!

Citeşte şi VIDEO Clubul Janis Stuf a ars din temelii (GALERIE FOTO)

Veste bună pentru sutele de tineri care se declarau dezamăgiţi, ieri, că unul din cele mai vizitate localuri studenţelti a pierit în urma unui incendiu. Unul din cei doi patroni ai Janis Stuf, Florin Opriş, ne-a declarat, în această dimineaţă, că localul va fi reconstruit. „Nu putem estima încă o cifră în ce priveşte daunele, dar am hotărât să reconstruim clubul”, a spus acesta. Avocatul celor doi manageri susţine că există deja o dorinţă a patronilor de a reconstrui localul. „Janis Stuf a fost foarte bine primit. E prematur să spunem de azi că e sigur că se va reconstrui, însă există o dorinţă. E mai mult la nivelul unei intenţii. Momentan intervin o mulţime de chestiuni, cum ar fi constatarea şi estimarea pagubelor”, a declarat Alin Laurenţiu.

Studenţii "plâng" pe internet după clubul distrus de incendiu. Tinerii îi dedică un grup pe Facebook

Janis Stuf avea 30 de angajaţi

Potrivit managerului Florin Opriş, în Janis Stuf lucrau circa 30 de persoane. Aceştia şi-au pierdut pentru moment slujbele. „Toţi scriau în multe feluri despre incendiu, că localul a fost ars complet şi paguba e mare, dar nimeni nu a întrebat, în an de criză, câţi angajaţi sunt şi ce se va întâmpla cu ei”, a adăugat şi avocatul Alin Laurenţiu.

Localul s-a deschis anul trecut, în luna septembrie. Citeşte aici mai multe despre inaugurare

Cauza care a provocat incendiul rămâne necunoscută încă. Cu toate acestea, patronul crede că totul a pornit de la un scurtcircuit. „E posibil să fie asta, dar nu ne putem exprima <<oficial>> încă”, a mai spus Opriş. În local se aflau mai multe staţii de muzică, iar prizele erau amplasate pe pereţi, unele chiar sub trestia cu care erau tapiţaţi pereţii.

Localul, plin de stuf, năvod şi saci

Localul era amenajat în spiritul din Vama Veche cu lemn, stuf, năvod, saci şi alte elemente specifice. „Ne-am dorit în mod exclusiv să deschidem un local în cadrul campusului studenţesc. Ne dorim ca Janis Stuf să fie cea mai ieftină şi faină cârciumă studenţească”, declara, înainte de inaugurarea din luna septembrie, Adrian Munteanu, unul din cei doi manageri ai cluburilor Janis şi My Way.

Bancuri cu Janis Stuf după incendiul care a făcut scrum localul

Al doilea etaj al localului, denumit „La bibliotecă”, funcţiona non stop. Janis Stuf era amenajat pe cinci segmente: fast-food (parter), club (etajul I), bibliotecă (etajul II) cafenea (etajul III) şi bistro (etajul IV).

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite