Gore, pe holul Urgenţelor : "Vă omor pe toţi!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Florin David, zis Gore, a fost arestat ieri pentru 29 de zile pentru tentativă de omor. Procurorii au arătat în faţa judecătorilor că Gore avea în mod cert intenţia de a lua viaţa brancardierului pe care l-a înjunghiat, el strigând pe holul Urgenţelor „Vă omor pe toţi!”.

„Adevărul” prezintă detalii din dosarul în care temutul interlop Gore este acuzat de tentativă de omor.

Conform declaraţiilor interlopului, acesta ar fi avut mai multe halucinaţii în noaptea în care a înjunghiat cu un cuţit de vânătoare un brancardier de la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) numărul 1 din Cluj-Napoca.  De mai multe luni, Gore se plângea cunoscuţilor de faptul că cineva încearcă să-l otrăvească pe el şi pe soţia lui, Aurora. „A declarat că bande locale de taximetrişti în cârdăşie cu personal medical de la UPU încearcă să îl şantajeze cu divulgarea unor filmări indecente în care apar soţiile lui”, au arătat surse apropiate dosarului. Mai mult, duminică seara, cu o zi înainte de incidentul sângeros, el s-a prezentat la UPU 1, însoţit de soţia sa, Aurora, solicitând medicilor să-i aplice femeii tratament pentru viol. Potrivit declaraţiilor din dosar, femeia ar fi avut asupra ei un cuţit de vânătoare, învelit  într-un obiect vestimentar de culoare albă, acelaşi care apare şi pe filmările din holul UPU de marţi dimineaţa.

„A înnebunit pe holul Urgenţelor”

Luni seara, când Gore s-a prezentat la Urgenţe acuzând dureri abdominale, personalul medical i-a administrat vitamine. Abia în jurul orei 5.30 a devenit irascibil. „A văzut doi brancardieri care cărau saci negri. A spus că şi-a pierdut cumpătul atunci şi a strigat după Aurora, soţia lui. Credea că era moartă şi că brancardierii au băgat-o în saci pe femeie”, au explicat surse din rândul anchetatorilor. În acel moment, Gore şi-a smuls branula din braţ şi a răbufnit pe holul Urgenţelor : „Unde e Aurora, că vă omor pe toţi?!”

Cine este interlopul Gore?

Intenţie clară de omor

Surse din cadrul Parchetului au explicat pentru „Adevărul” că intenţia lui Gore a fost clar aceea de a lua viaţa în momentul în care a lovit cu cuţitul în brancardier, motiv pentru care au solicitat trimiterea în judecată pentru tentativă de omor. De reţinut este faptul că Gore i-a străpuns brancardierului bicepsul mâinii stângi, lama cuţitului de vânătoare a străpuns apoi tricepsul aceluiaşi braţ şi a perforat apoi semitoracele stâng, atingând două coaste. „Lovitura a fost una deosebit de puternică”, au concluzionat anchetatorii.

VIDEO Gore, interlopul din Cluj care a înjunghiat un asistent medical: "Sunt idolul femeilor! Sunt mai rău decât Rîmaru!"

Poliţiştii nu au găsit încă arma crimei. Marius Florin David a fost găsit pe o bancă în curtea clinicii TBC din Cluj-Napoca, la câteva sute de metri de sediul UPU 1.
Procurii au determinat pe baza expertizei criminalistice că lama cuţitului de vânătoare, cu care a fost aplicată lovitura brancardierului Augustin Câmpeanu, măsoară circa 20 de centimetri. Gore a declarat anchetatorilor că a avut mereu cuţitul asupra sa, pentru protecţie, dat fiind faptul că a fost de părere că viaţa îi este ameninţată de o bandă condusă chiar de Augustin Câmpeanu, cel pe care l-a înjunghiat.

A făcut recurs

La ieşirea din sala de judecată, Gore a strigat că este nevinovat şi că totul a fost o făcătură. Soţia lui, Aurora David, a izbucnit în lacrimi şi a repetat obsesiv „este nevinovat”. Ea a indicat că Gore ar fi fost drogat cu substanţe anabolizante la momentul comiterii agresiunii.  Avocatul Raul Maier, cel care l-a reprezentat ieri pe interlop în faţa instanţei, a declarat că a fost deja depus recurs în dosar, care urmează să fie judecat în următoarele zile.  Pentru tentativă de omor, Gore riscă între 7 ani şi 8 luni şi 15 ani de închisoare. El va fi supus unei noi expertize psihiatrice înainte de a susţine procesul.

VIDEO EXCLUSIV Victima lui Gore povesteşte cum a fost înjunghiată

Gore riscă între 7 ani şi 15 ani de închisoare pentru tentativă de omor. Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj au solicitat ca el să fie trimis la Jilava pentru efectuarea unei expertize psihiatrice.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite