VIDEO Gore, interlopul din Cluj care a înjunghiat un asistent medical: "Sunt idolul femeilor! Sunt mai rău decât Rîmaru!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florin Marius David, zis şi "Gore", a fost prins poliţişti în curtea Spitalului Clinic TBC, după ce a înjunghiat azi noapte un asistent din Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) 1 din Cluj-Napoca.

Citeşte şi Gore l-a înjunghiat pe brancardierul care îl îngrijea şi Cine este interlopul Gore?

Se pare că interlopul este o "vedetă" locală în Cluj, el fiind invitat de mai multe ori în emisiunile locale unde a făcut declaraţii şocante.

Astfel, pe lângă faptul că are un lăutar personal, Gore consideră că este "idolul femeilor" şi că este mai rău decât unii dintre cei mai temuţi criminali în serie, Rîmaru şi Jack Spintecătorul.

"Muşchii nu ştie carte!"

Interlopul a afirmat de multe ori că nu ia deloc steroizi, ci doar proteine şi aminoacizi, în schimb bicepşii imenşi (diametrul de 64 de cm) pe care îi are denotă altceva.

Există o substanţă, denumită Synthol, folosită pentru creşterea vizuală a masei musculare. Există zeci de clipuri pe internet care arată cât de dăunătoare este această subsatanţă, care este doar un fel de gelatină ce umple zonele musculare. Unii culturişi au avut nevoie de intervenţii chirurgicale pentru a scăpa de infecţiile cauzate de injecţii.

Muşchii interlopului Gore seamănă foarte mult cu cei ai "sportivilor" din imaginile de mai jos.

Vezi VIDEO pe click.ro

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite