Explozie devastatoare în cartierul clujean Someşeni (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angajaţii EON Gaz cercetează locul exploziei
Angajaţii EON Gaz cercetează locul exploziei

Un imobil din Cluj a fost distrus în mare parte, în cursul nopţii trecute, după o explozie care a băgat spaima într-un întreg cartier.

Vezi o galerie foto cu locuinţa devastată

Clujul a fost cutremurat de o altă explozie, în urmă cu zece zile. Atunci, o clădire întreagă a fost pusă la pământ:

Un imobil din Cluj Napoca a explodat - FOTO
Trei răniţi în explozia de azi-noapte, de pe strada Paris
19 familii au fost afectate de explozia din Cluj-Napoca
Pagube de 100.000 de euro în urma exploziei de azi-noapte, din Cluj-Napoca

Casa de pe strada Caransebeş nr. 16 nu mai poate fi locuită, iar proprietarul a ajuns la spital cu arsuri şi contuzii. Echipele de la E.ON Gaz încearcă să stabilească motivele pentru care s-a produs explozia.

Un alt imobil a fost distrus complet de o altă explozie la Cluj, în urmă cu o săptămână. Explozia a avut loc cu câteva minute înainte de ora 1.00. Vecinii presupun că Ioan Trif, în vârstă de 60 de ani, de profesie strungar şi şofer, petrecuse până târziu cu ocazia pensionării. „Tocmai primise decizia”, ne-a spus Nelu Corujan, vecinul de peste drum.Trif locuieşte singur, fiind divorţat de mai mulţi ani. Bubuitura i-a trezit pe toţi din somn. Au sărit să vadă ce s-a întâmplat.

„Credeam că este ceva în apropiere la aeroport”, ne-a spus alt vecin. Ieşiţi din case, vecinii l-au văzut pe Trif, ars la păr şi pe haine. Era buimac dar supravieţuise exploziei. Sticlele din geamuri erau înfipte în tencuiala din peretele de pe casa vecină, iar ţiglele de pe acoperişurile caselor din apropiere au fost în parte zburate de explozie.

Cele două autoturisme din faţa casei au fost şi ele lovite de cărămizi, având geamurile sparte şi tabla îndoită. Casa arată şi ea ca după cutremur. Vecinii continuau să facă şi în cursul dimineţii de marţi supoziţii legate de cauza deflagraţiei. Cazanul din baie fusese şi el aruncat în curtea vecinilor. Grinzile de rezistenţă erau pulverizate. Acoperişul s-a înclinat şi atinge solul. „E un miracol că a scăpat cu viaţă”, mai spune Corujan.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite