19 familii au fost afectate de explozia din Cluj-Napoca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Cluj-Napoca le-a oferit, aseară, clujenilor de pe strada Paris alimente şi calorifere electrice, pentru a trece peste noaptea friguroasă. 14 case au rămas cu pereţii crăpaţi, ţigla spartă şi fără geamuri după explozia petrecută în noaptea de vineri spre sâmbătă, când un restaurant a sărit în aer din cauza unei acumulări de gaze.

19 familii şi 14 case au fost direct afectate de explozia de azi noapte, de pe strada Paris. Primăria Cluj-Napoca le-a acordat acestora hrană caldă şi adăpost, pe care oamenii l-au refuzat însă, explicând că vor dormi la rude. Pe strada Paris au ajuns, aseară, şi mai multe calorifere electrice, pentru ca cei care au rămas fără uşi şi geamuri la case.

“Am dispus furnizarea de hrană rece şi caldă pentru cinci familii din imobilul situat în imediata apropiere a locului exploziei, pentru că, până la finalizarea verificărilor reprezentanţilor companiilor de Gaz şi Electricitate, imobilul în care locuiesc a fost debranşat pentru siguranţă” a declarat viceprimarul Radu Moisin.

În cursul zilei de mâine, în cadrul Primăriei se va întruni o Comisie de analiză a cazurilor care necesită ajutoare de urgenţă şi se vor stabili măsurile pe care muncipalitatea le poate lua pentru a-i  ajuta pe clujenii afectaţi de acest incident.   

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite