Cozi la chioşcurile clujene pentru Jules Verne

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Aluaş a fost printre ultimii clujeni care au mai găsit al doilea volum semnat Jules Verne
Florin Aluaş a fost printre ultimii clujeni care au mai găsit al doilea volum semnat Jules Verne

Clujenii au format cozi în această dimineaţă, la chioşcurile de ziare din cartierul Mărăşti, pentru a achiziţiona primul volum al romanului „Insula misterioasă“, de Jules Verne, carte distribuită astăzi împreună cu ziarul Adevărul.

CITIŢI ŞI:

Constanţa: Jules Verne a învins troienele

Sibiu: Jules Verne atrage ca un magnet sibienii în ciuda frigului şi ninsorii

Craiova: Primul volum din „Insula misterioasă“ s-a vândut ca pâinea caldă

Distribuit gratuit, volumul s-a epuizat în câteva minute după deschiderea gheretelor, în jurul orei 7.00. În faţa chioşcurilor s-au format cozi de circa 15 persoane, care aşteptau să achiziţioneze ziarul împreună cu cartea.

Florin Aluaş, un băiat în vârstă de 14 ani, elev la Şcoala "Alexandru Vaida Voievod", a trecut pe la chioşcul din cartierul său înainte de a merge spre şcoală, pentru a-şi lua volumul scris de Jules Verne. Ne-a spus că a achiziţionat fiecare carte până acum şi nu putea pierde acest volum. "Cartea e pentru mine. Am luat şi primul volum semnat Jules Verne", ne-a spus tânărul.

În câteva minute, chioşcurile de ziare din cartierul Mărăşti au rămas fără cărţi, persoanele rămase fără îndreptându-se spre centrul oraşului, în speranţa că vor mai găsi acolo al doilea volum semnat Jules Verne. Începând cu volumul al doilea al romanului "Insula misterioasă", care va apărea la 27 ianuarie, preţul unui exemplar din Colecţia Jules Verne va fi de 10,99 lei.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite