Stareţa de la Tăriceni se retrage din monahism. Vezi ce spune despre tatăl gemenelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Schitul Sf. Gheorghe din Amara unde a fost trimisă anul trecut măicuţa Sebastiana
Schitul Sf. Gheorghe din Amara unde a fost trimisă anul trecut măicuţa Sebastiana

Maica stareţă de la Tăriceni, devenită mama a două fetiţe, după ce s-a lăsat prinsă în focul dragostei, şi-a anunţat superiorii că se retrage din călugărie. Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor va continua ancheta pentru a afla cine se face vinovat de acest scandal de alcov.

Femeia a precizat că tatăl fetiţelor nu este nici preot, nici călugăr, aşa cum s-a vehiculat, ci un mirean. Prinsă într-un scandal de proporţii, maica nu doreşte să dezvăluie identitatea celui cu care s-a iubit. „Maica stareţă a spus că se retrage din viaţa monahală. În această situaţie, ea va merge la familia sa, undeva în judeţul Iaşi", a spus arhimandritului Rafael Mîţ de la Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor.

Ancheta, în derulare

Purtătorul de cuvânt al instituţiei, diaconul Silviu Dascălu a precizat că ancheta internă este în derulare pentru a vedea cine a lăsat-o însărcinată pe măicuţă. „Până atunci, ne rugăm pentru sănătatea pruncilor şi a mamei, iar ancheta este în desfăşurare", a spus Dascălu.

Anul trecut, din decembrie şi până în luna februarie, măcuiţa Sebastiana Gâtlan a fost detaşată de la Tăriceni la schitul de călugări Sf. Gheorghe din Amara, drept pedeapsă pentru că încălcase canoanele bisericeşti.

Citeşte şi: Măicuţa care a născut gemene s-a călugărit în copilărie. Vezi aici ce spun cei care au cunoscut-o

Citeşte şi: ŞOCANT Maica stareţă de la mănăstirea Tăriceni a născut două fetiţe !

Călăraşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite