Rezultate Bacalaureat 2011 Călăraşi. Intră aici şi vezi notele la Bac

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fii primul care află rezultatele la Bacalaureat 2011 pentru Călăraşi. calarasi.adevarul.ro va fi primul care va afişa rezultatele examenului de bacalaureat.

UPDATE Pe site-ul Ministerului Educaţiei au început să fie afişate rezultatele examenului de bacalaureat.

Intraţi pe bacalaureat.edu.ro şi căutaţi-vă pe liste

Rezultatele examenului de bacalaureat 2011 vor fi afișate în toate liceele duminică, până la ora 16.00. Acestea se pot constesta în 4 iulie, numai între orele 08.00-12.00. Prima sesiune a bacalaureatului 2011 se va încheia cu afişarea rezultatelor oficiale, în 8 iulie. Sesiunea august-septembrie va începe încă din iulie cu înscrierea candidaţilor şi se va termina pe 7 septembrie cu afişarea rezultatelor finale.

Peste 2.000 de elevi au susţinut examenul de bacalaureat. La prima probă scrisă au absentat o sută de elevi, dar nu a fost nimeni dat afară din examen.

Inspectoratul Şcolar Judeţean are înscrişi pe liste 2.478 de tineri la nivelul întregului judeţ, 476 dintre ei fiind din seriile anterioare care nu au reuşit să promoveze bacalaureatul. „O sută de candidaţi nu s-au prezentat la proba scrisă. A decurs foarte bine examenul“, a declarat Mariana David, inspector şcolar general adjunct.

Citiţi şi:  Bac 2011 Călăraşi: „Floare la ureche" pentru cei care au învăţat

„Subiectele de la matematică au fost uşoare"

Elevii călărăşeni nu au creat probleme la bacalaureat

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite