Elevii călărăşeni nu au creat probleme la bacalaureat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 2.000 de elevi au susţinut, ieri, prima probă scrisă la bacalaureat. La prima probă scrisă au absentat o sută de elevi, dar nu a fost nimeni dat afară din examen.

Inspectoratul Şcolar Judeţean are înscrişi pe liste 2.478 de tineri la nivelul întregului judeţ, 476 dintre ei fiind din seriile anterioare care nu au reuşit să promoveze bacalaureatul. Pe 29 iunie este programată proba obligatorie a profilului, iar pentru 1 iulie este programată proba la alegere a profilului şi a specializării. „Nu a copiat nimeni, nu am avut probleme. Doar o sută de candidaţi nu s-au prezentat la proba scrisă. A decurs foarte bine examenul“, a declarat Mariana David, inspector şcolar general adjunct.

După două zile, în 3 iulie, absolvenţii pot afla primele rezultatele. Acestea se pot constesta în 4 iulie, numai între orele 08.00-12.00. Prima sesiune a bacalaureatului 2011 se va încheia cu afişarea rezultatelor oficiale, în 8 iulie. Sesiunea august-septembrie va începe încă din iulie cu înscrierea candidaţilor şi se va termina pe 7 septembrie cu afişarea rezultatelor finale.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite