2.500 de călărăşeni, membri ai PNL şi PC, participă la mitingul de la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

2.500 de persoane vor pleca din judeţul Călăraşi la mitingul autorizat care se va desfăşura, joi, 19 ianuarie, începând cu ora 15.00, în Capitală. Protestatarii, membri ai PNL şi PC Călăraşi, spun că vor demonstra paşnic şi că sunt solidari cu cetăţenii care îşi strigă nemulţumirile în Piaţa Universităţii.

„Vom fi aproximativ 2.500 de persoane, dintre care 300 numai din municipiul Călăraşi“, a declarat Daniel Ştefan Drăgulin, preşedintele Organizaţiei Municipale a PNL Călăraşi. Vineri, 20 ianuarie, la Călăraşi se anunţă al treilea protest. De această dată, în stradă vor ieşi dascălii, dar şi Sindicatul Militarilor Rezervişti. Ei îşi vor striga nemulţumirile faţă de politica actualului Guvern. Aurel Bogatu, preşedintele Sindicatului Liber din Învăţământ (SLI) al judeţului Călăraşi a declarat, ala începutul săptămânii, că dascălii sunt, fără discuţie, de partea protestatarilor, pentru manifestaţii fără violenţă.

Demonstraţii civilizate

„Nu ştim care va fi situaţia în zilele următoare. Ne vom întâlni pentru discuţii şi vom stabili dacă ieşim în stradă. Sigur că avem şi noi motive de nemulţumire, dar nu ne dorim decât demonstraţii civilizate. Profesorii au mai protestat 15 zile în faţa Ministerului Educaţiei şi nu au fost înregistrate incidente“, a precizat Aurel Bogatu. Acesta condamnă modul în care au degenerate lucrurile, duminică seară, în Bucureşti şi spune că dascălii nu vor să fie confundaţi cu astfel de elemente care au tulburat liniştea şi odinea publică.

Citeşte şi: Dascălii condamnă protestele violente. Profesorii iau în calcul varianta de a ieşi în stradă

Citeşte şi: Valul de proteste a cuprins şi Călăraşiul. 30 de oameni au manifestat în faţa Prefecturii

Citeşte şi: Al doilea miting la Călăraşi. Protestul paşnic este supravegheat de jandarmi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite