Părinţii copiilor otrăviţi de străbunică sunt distruşi după ce şi-au îngropat fetiţa, iar băiatul e în stare gravă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mama copiilor, Coca Slujitoru, sfâşiată de durere
Mama copiilor, Coca Slujitoru, sfâşiată de durere

Grea încercare pentru familia Slujitoru din comuna Unirea-Călăraşi. Marţi şi-au îngropat fetiţa de 3 ani, iar singurul copil care le-a rămas se află în stare foarte gravă la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Bucureşti.

"Băieţelul e în stare critică. Se află la Terapie Intensivă, e intubat, iar şansele de supravieţuire sunt minime. De când a fost adus la noi, nu a intervenit nici o ameliorare în starea lui", ne-a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Raluca Alexandru. Apropiaţii familiei spun că săptămâna trecută, deşi era în comă, Robert s-ar fi trezit la spital. Coca, care nu se dezlipise de patul copilului a încercat să-i vorbească, însă băiatul a murmurat pierdut: „Lasă-mă“. De atunci nu şi-a mai revenit deloc.

Se roagă să trăiască

Străbunica, Didina Negoiţă, în vârstă de 85 de ani, le-a dat în loc de sirop de tuse, otravă pentru purici. Trei mililitri fiecăruia, adică o linguriţă. O doză mortală chiar şi pentru un adult, spun specialiştii. Părinţii sunt distruşi şi se roagă la Dumnezeu ca măcar Robert să supravieţuiască. "Poate Dumnezeu îl scapă pe copilaşul nostru. El e tot ce ne-a mai rămas. Prinţesa mea s-a dus! Ne-a rupt sufletele", a spus mama celor doi copii, Coca Slujitoru.
Tragedia s-a petrecut la 20 octombrie, când părinţii micuţilor nu erau acasă. Plecaseră cu ziua la muncă. Străbunica ştia că Andra şi Robert sunt răciţi şi trebuie să le dea sirop de tuse. În loc să ia sticla cu sirop, bătrâna a luat de pe hol sticla cu otravă pentru purici.

Citeşte şi : FOTOGALERIE ŞOCANT: Fetiţă ucisă de străbunică cu soluţie de purici. Fratele ei este în stare critică!

Citeşte şi: Insecticidul care a omorât o fetiţă din Unirea, pe lista substanţelor toxice după „Verde de Paris“

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite