FOTOGALERIE ŞOCANT: Fetiţă ucisă de străbunică cu soluţie de purici. Fratele ei este în stare critică!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andra-Mihaela ar fi împlinit patru ani peste trei zile, pe 4 noiembrie
Andra-Mihaela ar fi împlinit patru ani peste trei zile, pe 4 noiembrie

Dramă într-o familie din comuna Unirea! O fetiţă, în vârstă de 3 ani a murit iar fratele său, de 5 ani este în stare critică după ce străbunica le-a dat să bea soluţie pentru paraziţi în loc de sirop de tuse.

UPDATE. ORA. 12.30: Jale mare în comuna Unirea! Zeci de oameni s-au strâns la locuinţa familiei Slujitoru pentru a o conduce pe ultimul drum pe Andra-Mihaela. Mama copilului, Coca, răpusă de durere, nu mai putea să strige decât: „Unde pleci, prinţesa mea ?“. Fetiţa a fost purtată de braţe de patru bărbaţi, pe un pat mortuar, aşa cum este obiceiul în zonă. Îmbrăcată în rochiţă albă, micuţa va fi înmormântată în cimitirul din comună. Imediat după aceasta, Coca şi soţul său, Lucian, vor pleca la spital la Bucureşti pentru a fi alături de celălalt copil al lor, Robert, care se zbate între viaţă şi moarte. Apropiaţii familiei spun că femeia este în şoc şi că le-ar fi declarat că-şi ia zilele, dacă se stinge din viaţă şi singurul copil care i-a mai rămas.

Înmormântarea micuţei Andra-Mihaela
Mama fetiţei, Coca( în mijloc), sfâşiată de durere
Groapa în care se va odihni fetiţa de 3 ani

VEZI AICI FOTOGRAFII DE LA ÎNMORMÂNTARE

UPDATE: ora 11.20: Medicii de la Spitalul „Grigore Alexandrescu“ din Capitală, unde au fost aduşi cei doi micuţi, au declarat, marţi, că starea băieţelului este în continuare foarte gravă, iar şansele de supravieţuire sunt minime. „Copiii au fost monitorizaţi în permanenţă, însă, eforturile noastre, cel puţin în cazul fetiţei, au fost zadarnice. În aceste cazuri tratamentul se face cu atropină. Acestea sunt cazuri în care ne luptăm cu moartea contra cronometru. Copiii au nevoie de câteva mii de fiole de atropina zilnic“, au precizat medicii de la Spitalul „Grigore Alexandrescu“.


UPDATE ora 11.15
Fetiţa care a murit otrăvită se numeşte Andra Mihaela şi avea doar 3 ani, iar băieţelul se numeşte Robert şi are 5 ani.

Cei doi fraţi se aflau în grija bătrânei, iar mama acestora îi lăsase o sticluţă cu sirop de tuse pentru că ambii erau răciţi. Din greşeală, femeia a încurcat medicamentul cu otrava. Apropiaţii familiei povestesc că băiatul i-ar fi spus bătrânei, în vârstă de 84 de ani, că ce i-a dat să bea n-ar fi sirop. „După ce a băut o lingură, copilul a spus că simte arsuri şi că soluţia are gust rău“, spun vecinii. La puţin timp timp, celor doi li s-a făcut rău, însă la spital au ajuns destul de târziu, când erau în stare gravă. „Am înţeles că amândoi copiii au fost duşi la culcare, iar la noi au ajuns în stare foarte gravă, motiv pentru care am decis să-i tranferăm la Bucureşti“, a declarat dr. Victor Verinceanu, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşi.

Poliţiştii i-au întocmit iniţial bătrânei dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Acum străbunica riscă să fie cercetată pentru ucidere din culpă din cauză că fetiţa a murit. Băieţelul este în continuare internat însă medicii nu îi dau prea multe şanse de supravieţuire.

Citiţi şi: Insecticidul care a omorât o fetiţă din Unirea, pe lista substanţelor toxice după „Verde de Paris“

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite