Călăraşi: Căpitanul Aurelian Tănase va fi condus mâine pe ultimul drum

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflat la o vârstă în care ar fi trebuit să se bucure de fetiţa sa şi de soţie, Aurelian a trecut în nefiinţă, răpus de boală. Familia, rudele şi colegii îl vor conduce mâine pe ultimul drum.

Călăraşi: UPDATE La doar 36 de ani, căpitanul Aurelian Tănase s-a stins din viaţăSlujba de înmormântare va avea loc mâine, la ora 12.00, la Biserica Sfântul Nicolae. Aurelian Tănase a decedat joi seară a spitalul Matei Balş din Bucureşti. Acesta avea o boală gravă la ficat şi doar un transplant i-ar fi prelungit viaţa. Din păcate, tratementele pe care le-a urmat nu l-au ajutat să supravieţuiască.

Tatăl unei fetiţe în vârstă de 8 ani, Andra Cătălina, căpitanul Aurelian Tănase era un familist convins, un jandarm devotat carierei, dar şi un pasionat de filatelie. Absolvise Facultatea de Drept la Universitatea Spiru Haret şi era licenţiat al Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza. A practicat şi canotajul, reuşind în 1993 să devină vice-campion naţional. Pe 11 ianuarie 2011, Aurelian Tănase a apărut în pagina „Oameni“ a cotidianului „Adevărul de Seară“ Călăraşi, la rubrica „Portret“.

Sincere condoleanţe familiei îndurerate
.

Citiţi şi: La doar 36 de ani, căpitanul Aurelian Tănase s-a stins din viaţă

Aurelian Tănase, locotenentul pasionat de filatelie

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite