UPDATE Militarul criminal avea asupra sa un carneţel cu mai multe mesaje, cele mai multe adresate chiar soţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionel Aniţoiu, militarul care şi-a împuşcat soţia la serviciu cu arma din dotare, avea asupra sa mai multe bilete şi un carneţel din care reiese că nu putea accepta despărţirea de femeia pe care o iubea şi faptul că ea şi-ar găsi alinarea în braţele unui alt bărbat.

Anchetatorii au găsit asupra bărbatului un minijurnal şi mai multe coli pe care, de-a lungul timpului, acesta şi-a scris gândurile.

"Nu vreau să trăiesc fără tine", "Tu trebuie să fii lângă noi şi să ai grijă de copiii nostri" sau "Nu pot accepta că tu poţi fi lângă un alt bărbat", sunt doar câteva dintre rândurile scrise de militar în minijurnalul său.

Anchetatorii şi experţi grafologici studiază înscrisurile lăsate de bărbat pentru a stabili cauza exactă care a dus la gestul său.

CITIŢI ŞI: Divorţ încheiat cu gloanţe-n cap! Aventura cu o amantă i-a distrus familia militarului care şi-a împuşcat soţia

Ionel Aniţoiu, sergent major de la o unitate de geniu din Buzău şi-a împuşcat soţia cu arma din dotare, după care şi-a luat şi el zilele, împuşcându-se în cap. Totul s-a petrecut noaptea trecută, într-o benzinărie din oraş, unde femeia era angajată.

Ctitţi şi: VIDEO Un militar buzoian şi-a împuşcat soţia în cap după care s-a sinucis

Militarul din Buzău care şi-a împuşcat soţia a părăsit locul de muncă fără aprobare

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite