VIDEO Un militar buzoian şi-a împuşcat soţia în cap după care s-a sinucis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un sergent major de la o unitate de geniu din Buzău şi-a împuşcat soţia cu arma din dotare, după care şi-a luat şi el zilele, împuşcându-se în cap. Totul s-a petrecut în această noapte, într-o benzinărie din oraş, unde femeia era angajată.

UPDATE: Subofiţerul din Buzău care şi-a împuşcat soţia a părăsit unitatea militară fără aprobare

UPDATE Militarul criminal avea asupra sa un carneţel cu mai multe mesaje, cele mai multe adresate chiar soţiei

Ionel Aniţoiu avea 34 de ani şi era sergent major la unitatea militară 01654 din Mărăcineni. În septembrie 2010 se întorsese dintr-o misiune din Afganistan şi tot atunci între el şi soţia sa, Maria, au izbucnit scandaluri din cauza geloziei bărbatului. Cei doi au decis să divorţeze, iar cei doi copii în vârstă de 11 ani, gemeni, au fost despărţiţi, unul locuind la mamă iar celălalt la tată.

CITIŢI aici care au fost motivele care l-au făcut pe subofiţer să-şi împuşte soţia: Divorţ încheiat cu gloanţe-n cap! Aventura cu o amantă i-a distrus familia militarului care şi-a împuşcat soţia

Maria, Ionel şi gemenii, înainte plecării bărbatului într-o misiune

image

Noaptea trecută, Maria Aniţoiu, care era angajată la o staţie peco din oraş, era de serviciu. Soţul şi-a luat arma din rastel, a plecat cu maşina din unitate, a intrat în staţia de benzină, s-au luat la ceartă după care a împuşcat-o în cap pe femeie. După câteva secunde, şi-a pus şi el pistolul la tâmplă şi s-a sinucis. Cadavrele celor doi au fost descoperite de un tânăr care voia să facă cumpărături din benzinărie.

Cele două cadavre au fost găsite unul lângă celălalt

image

"Fusesem să o iau pe mama de la serviciu şi am intrat să îmi cumpăr un pachet de ţigări. Atunci am văzut în spatele tejghelei cele două persoane pline de sânge şi am ieşit afară să o strig pe mama. Imediat au venit doi agenţi de la firma de pază care au chemat poliţia", ne-a declarat Mădălin Radu, tânărul care a descoperit cadavrele.

Sosiţi la faţa locului, criminaliştii au constatat că au fost trase trei cartuşe cu un pistol Carpaţi. După vizionarea imaginilor surprinse cu camera de supraveghere din incinta benzinăriei, anchetatorii au observat că preţ de câteva secunde cei doi s-au certat, femeia a apucat să apese butonul de panică al alarmei, bărbatul a băgat mâna sub haină după care au urmat focurile de armă.

Pistolul Carpaţi din care s-au tras cele trei cartuşe

image

"Potrivit primelor cercetări se pare că cei doi soţi, care erau în divorţ, au avut o scută ceartă, femeia a apăsat butonul de panică şi s-a întors cu spatele încercând să ajungă la o magazie din spate. Bărbatul a scos arma de la piept şi a împuşcat-o după care s-a sinucis. Au fost găsite la faţa locului trei cartuşe, urmează să stabilim exact împrejurările în care s-au produs cele două evenimente", ne-a declarat procurorul criminalist Iulian Mocanu.

În apropierea locului unde s-a produs nenorocirea oamenii legii au găsit maşina bărbatului în care erau tocul pistolului şi uniforma militară a acestuia. "Se pare că bărbatul a împuşcat-o pe soţie cu arma din dotare, pe fondul geloziei. Urmează să stabilim dacă bărbatul era sau nu în timpul serviciului", ne-a declarat comisarul şef Ion Marin, şeful IPJ Buzău.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite