Tragedie pe E 85. Trei persoane au murit şi alte două sunt în stare gravă în urma unui accident rutier produs lângă Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul s-a produs în jurul ore 11.00, la jumătatea distanţei dintre Buzău şi Râmnicu Sărat. O maşină înmatriculată în Bulgaria, marca Audi, care se deplasa spre Buzău, a intrat pe contrasens şi a fost lovită în lateral de o Skoda, înmatriculată în Ilfov.

UPDATE, ora 16.15: Şoferul care a provocat tragedia de pe E85 avea permis doar de două luni

UPDATE: Accidentul de lângă localitatea Zărneşti a fost provocat de viteza excesivă a maşinii în care au murit trei tineri din Râmnicu Sărat. CITIŢI DETALII AICI

Cele trei persoane care se aflau în maşina Audi au murit pe loc. Este vorba de tineri din Râmnicu Sărat cu vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani, din cartierul Zidari. Şoferul şi pasagerul din cealaltă maşină au fost transportaţi la spital în stare gravă.

Zona în care s-a produs accidentul este catalogată drept unul din cele şase „tronsoane ale morţii" de pe drumul european E 85, în perimetrul judeţului Buzău. Este semnalat de multe cruci pe marginea drumului între kilometrii 130 şi 131, în extravilanul comunei Zărneşti, porţiune de drum unde în această vară au fost înregistrate de radar viteze record, de 216 şi respectiv 201 kilometri pe oră.

Atenţie, şoferi! E 85 are şase tronsoane „mortale”, numai în judeţul Buzău

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite