Şoferul care a provocat tragedia de pe E85 avea permis doar de două luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Robert R., şoferul în vârstă de 32 de ani din Râmnicu Sărat care în această dimineaţă, în jurul orei 11, a provocat un teribil accident pe raza comunei Zărneşti, îşi obţinuse permisul de conducere în luna august, potrivit anchetatorilor.

Citeşte şi:UPDATE VIDEO Trei persoane au murit şi alte două sunt în stare gravă în urma unui accident rutier produs lângă Buzău

Atenţie, şoferi! E 85 are şase tronsoane „mortale” în judeţul Buzău

Lipsa de experienţă în conducere cumulată cu viteza excesivă a făcut ca şoferul începător să scape de sub control autoturismul Audi înmatriculat în Bulgaria ce se deplasa dinspre Râmnicu Sărat către Buzău .

După ce a pierdut controlul asupra direcţiei conducătorul auto a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 56 de ani, din Bucureşti.

În urma impactului, primul conducător auto şi doi pasageri care îl însoţeau au decedat, iar cel de-al doilea şofer şi un alt ocupant al aceleiaşi maşini, în vârstă de 38 de ani, au suferit vătămări corporale grave, cei doi răniţi fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite