VIDEO / FOTOGALERIE: Răzvan Rîngheţ, victimă a accidentului aviatic de la Tuzla, este condus pe ultimul drum

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O mulţime de oameni l-au condus astăzi pe ultimul drum pe maistrul militar clasa I Răzvan Rangheţ.

FOTOGALERIE AICI

UPDATE, ora 14.30: Cortegiul se apropie de Cimitirul Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena

Rudele, prietenii, foştii colegi şi chiar aviatori în rezervă au participat la slujba de înmormântare care s-a oficiat la ora 12.00 la Biserica Sfinţii Îngeri din central oraşului.

Cortegiul funerar a pornit apoi spre Cimitirul Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena unde familia îşi va lua rămas-bun de la cel care a urcat la cer "să completeze Escadrila lui Dumnezeu", cum spunea astăzi un fost coleg. Trupul neînsufleţit al maistrului militar Răsvan Rângheţ a fost dus prin aproape tot oraşul Buzău, circulaţia fiind restricţionată pe principala arteră de circulaţie, bulevardul Unirii.

CITIŢI ŞI:

Ultimul zbor: Din aer, ajung direct în pământ

UPDATE/FOTOGALERIE Accidentul de la Tuzla a decapitat componenta de bază a misiunilor de tip strict secret. Băduţ, înmormântat cu onoruri

Tatăl maistrul militar Răzvan Rangheţ: “Am fost aviator toată viaţa şi ştiu AN-2-urile. Sigur a fost eroare umană”

Lacrimi din toată ţara pentru Escadrila din Ceruri, după tragedia de la Tuzla

La ceremonialul cu onoruri militare au participat şi reprezentanţi ai Statului Major al Forţelor Aeriene. Soţia maistrului militar Rângheţ a primit drapelul de luptă care învelea sicriul, împreună cu un mesaj de condoleanţe de la ministrul Apărării, Gabriel Oprea. Ultimul act al ceremonialului a fost executarea a trei salve de armă de către un pluton de militari de la unitatea la care lucra maistrul militar Rângheţ.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite