Profesoara indecentă, anchetată de două ori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectoratul Şcolar al Judeţului Buzău oferă o păsuire de numai o zi comisiei de anchetă a liceului Pedagogic, în cazul profesoarei acuzată de indecenţă, până când va începe propriile verificări.

„Astăzi se face comisia de la Liceul Pedagogic şi va lua în discuţie cazul doamnei profesoare. Oricum, mâine o să trimitem o comisie de la Inspectorat care va avea propria anchetă. Între timp, doamna profesoară nu mai predă la clasa unde a apărut scandalul”, a declarat Florina Stoian, inspector general adjunct al IŞJ Buzău.

Citiţi şi: Profesoara acuzată de indecenţă îl dă în judecată pe prefect

Miting de susţinere a profesoarei indecente de la Spiru Haret

Profesoara Liliana Stanciu spune că aşteaptă rezultatele comisiilor, care să-i confirme nevinovăţia, pentru a depune o plângere la Parchet, împotriva prefectului judeţului, pe care îl acuză că s-a grăbit să arunce cu noroi, în toată această poveste. „Am auzit că va face plângere la Parchet şi e problema dânsei. Oricine are dreptul să aibă o astfel de reacţie şi normal că mă voi apăra. Ieri m-a sunat un părinte, mi-a mulţumit pentru implicare dar mi-a spus că nu are încredere că se va rezolva ceva şi că mâine va depune un memoriu la Prefectură”, a declarat Paul Beganu, prefectul judeţului Buzău.

Prefectul judeţului Buzău a prezentat, joi, într-o conferinţă de presă, un set de fotografii cu profesoara de română, Liliana Stanciu, de la Liceul “Spiru Haret”, din care ar rezulta că aceasta are un comportament inadecvat în timpul orelor.

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite