Profesoara acuzată de indecenţă îl dă în judecată pe prefect

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Profesoara de română de la Liceul Spiru Haret, acuzată de indecenţă în timpul orelor, vrea să facă plângere în justiţie împotriva prefectului judeţului Buzău, pe motiv că acesta a făcut publice mai multe fotografii şi s-a antepronunţat cu privire la o presupusă vinovăţie a sa.

Profesoara Liliana Stanciu aşteaptă scuze publice de la prefectul Paul Beganu. „Încă aştept să iasă la rampă şi să ceară scuze public. Dacă nu, o să fac plângere la Parchet", declară Liliana Stanciu.


Profesoara este convinsă că prefectul este doar intermediarul unor jocuri de culise. „S-a dorit o lovitură rapidă, compromiterea mea, apoi nu mai conta că acuzaţiile se confirmă sau nu. Mulţi au crezut că sunt adevărate dacă au venit de la prefect, fără să ştie că nu fusese nici măcar o anchetă", spune Liliana Stanciu.


Profesoara Stanciu este convinsă că în spatele scandalului se află diriginta clasei a X C, alături de care s-ar afla în competiţie pentru funcţia de director al Liceului Pedagogic.


La conferinţa de presă în care au fost prezentate pozele unde profesoara dansa la catedră şi pipăia un elev, sub tricou, prefectul Paul Beganu a cerut, pe lângă pornirea unei anchete a Inspectoratului Şcolar, şi demisia actualei conduceri a Liceului Pedagogic.


„Ţinând cont că a ştiut de comportamentul profesoarei, cer demisia conducerii şcolii, fiindcă nu a luat nicio măsură", a spus, joi, prefectul Beganu.


Cei vizaţi spun însă că nu avut cunoştinţă decât de un desen obscen, apărut pe tablă. „Era deja o anchetă internă în legătură cu ceea ce desenase un copil pe tablă. Că ar fi pipăit un elev, am auzit abia acum şi nici măcar pozele nu ne-au ajuns. Nu am de ce să îmi dau demisia", a declarat Constantin Coman, directorul Liceului Pedagogic Spiru Haret.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite