VIDEO Coincidenţă macabră. Fiul româncei ucise în Italia poartă acelaşi nume cu al criminalului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maricica Hăhăianu, 32 de ani, şi-a dorit enorm copilul pe care l-a născut în urmă cu trei ani şi pe care l-a botezat Alessio. Habar nu avea atunci că acest nume îi va pecetlui destinul. Trupul Maricicăi Hăhăianu urmează să fie adus în ţară joi, iar înmormântarea va avea loc în cimitirul din comuna Topliceni, de lângă Râmnicu Sărat.

Vineri seară, râmniceanca Maricica Hăhăianu, asistentă medicală în Italia, a murit după ce a stat o săptămână în comă.

Citiţi şi: Românca ucisă de un italian va fi înmormâtată lângă Râmnicu Sărat

Trupul asistentei ucisă în Italia va ajunge joi acasă, la Râmnicu Sărat

Ea a fost lovită de un tânăr de 20 de ani, Alessio Burtone, la metrou, după o ceartă la casa de bilete. Rudele Maricicăi Hăhăianu sunt împietrite de durere şi spun că numele de Alessio a însemnat pentru ea şi viaţa, dar şi moartea.

Maricica Hăhăianu, alături de soţ şi copil

Până acum două săptămâni, familia Hăhăianu era una fericită

Navetă între România şi Italia

Soarta a fost crudă cu Maricica încă din primii ani ai vieţii. Când era foarte mică părinţii s-au despărţit iar ea a fost crescută de bunicii paterni în localitatea Topliceni.

În urmă cu zece ani l-a cunoscut pe Adrian, cu care s-a căsătorit, iar în urmă cu trei ani femeia a născut un băiat pe care l-au numit Alessio. Maricicăi îi plăcea foarte mult acest nume.

Familia Hăhăianu alături de prieteni

La botezul micuţului Alessio

De patru ani bărbatul era plecat în Italia iar Maricica făcea naveta între Italia şi România. A lucrat în Râmnicu Sărat ca asistentă medicală la un laborator de analize. În luna iulie, Maricica a decis să îşi urmeze soţul în Italia, s-a angajat ca infirmieră la o clinică de fizioterapie.

Pe 8 octombrie, se afla în staţia de metrou Anagnina din Roma. Între româncă şi tânărul Alessio Burtone a izbucnit o ceartă în timp ce stăteau la rând la casa de bilete.

Ajunşi pe peron, tânărul i-a dat femeii un pumn iar aceasta a căzut. După o săptămână, medicii au oprit aparatele care o menţineau în viaţă.

Apartamentul de la Râmnic este plin cu fotografii

În urmă au rămas doar poze şi lacrimi

"Era o femeie bună şi sufletistă. O ştiu de ani de zile, de când stătea cu noi în bloc şi nu am avut niciodată probleme, ne ajuta tot timpul. Nu pot să cred că nu o să ne mai salute zâmbind, cum făcea de obicei", ne-a declarat Lucica Vasile, una dintre vecine.

Adrian Hăhăianu, soţul Maricicăi a fost cel care a anunţat rudele că soţia sa a încetat din viaţă. Soacra femeii aşteaptă din moment în moment să intre pe uşă.

La uşa apartamentului de la Râmnic al familiei Hăhăianu este pus deja doliu

Soacra nu poate crede nici acum că Maricica a murit

"Nu pot să cred că destinul ei a fost atât de crud. Asta i-a fost soarta, aşa a vrut Dumnezeu să să îi dea numele Alessio copilului pe care îl iubea ca pe lumina ochilor şi tot aşa să îl cheme şi pe nenorocitul care a omorât-o. Eu nu cred că e moartă. Închid ochii şi o văd intrând pe uşă", ne-a declarat, plângând, Rodica Fodoroiu, soacra Maricicăi Hăhăianu.

Trupul femeii urmează să fie adus în ţară zilele viitoare iar înmormântarea va avea loc în cimitirul din comuna Topliceni.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite